ČANAK: Ovo je veleizdaja radikala! Trebalo je da ih udalje!
Foto: Dragana Udovičić

oglasio se i on

ČANAK: Ovo je veleizdaja radikala! Trebalo je da ih udalje!

Čanak je novinarima u parlamentu kazao da je klicanje Rusiji predvodjeno "haškim optuženikom" Vojislavom Šešeljem pokazalao da je na delu antisrpska politika
Objavljeno: 14:06h

Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je današnja posebna sednica Skupštine Srbije na kojoj je govorila visoka predstavnica EU Federika Mogerini pokazala da je predsednička kampanja počela i da su sa sednice svi slali poruke svojim biračima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

VUČIĆ JE KRENUO PREMA ŠEŠELJU I REKAO MU NEŠTO: Vođa radikala za Espreso otkriva o čemu je reč! (VIDEO) Čanak je novinarima u parlamentu kazao da je klicanje Rusiji predvodjeno "haškim optuženikom" Vojislavom Šešeljem pokazalao da je na delu antisrpska politika usmerena protiv Srbije i njenog teritorijalnog integriteta i suvereniteta. "Mi ne možemo da dopustimo da se narušava suverenitet zemlje i međunarodni položaj. SRS očigledno to radi i to što su danas učinili može se nazvati veleizdajom", ocenio je Čanak. On je istakao da je predsednica Skupštine Maja Gojković morala da održi red na sednici i omogući poslanicima da čuju Federiku Mogerini i da su radikali morali biti udaljeni. Poslanici SRS danas su Federike Mogerini lupali u klupe i uzvikivali "Srbije Rusije ne treba nam unija" i "Ua Vučiću".

Bonus video:

Haos u Skupštini

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.