POZNATI POLITIČAR OBJAVIO SLIKU SA KOŠTUNICOM: Zajedno su RUČALI u Ljigu, a ovako VOJA trenutno izgleda! (FOTO)
Vojislav Koštunica, Foto: Zorana Jevtić

TVITER

POZNATI POLITIČAR OBJAVIO SLIKU SA KOŠTUNICOM: Zajedno su RUČALI u Ljigu, a ovako VOJA trenutno izgleda! (FOTO)

Proteklih dana, lder Nove Srbije Velimir Ilić objavio je fotografiju sa bivšim predsednikom SRJ i premijerom Srbije Vojislavom Koštunicom

Objavljeno:

Bivši premijer Srbije i predsednik SR Jugoslavije, Vojislav Koštunica povukao se iz aktivnog bavljenja politikom, zbog čega se retko može videti u javnosti. Jedan od retkih momenata kada su kamere uočile Koštunicu bilo je u Ljigu na književnoj večeri.

U pitanju je bio događaj upriličen u čast pisca Milovana Danojlića i proslavi njegovog 85. rođendana.

Vojislav Koštunica
foto: Zorana Jevtić

Proteklih dana, lder Nove Srbije Velimir Ilić objavio je fotografiju sa bivšim predsednikom SRJ i premijerom Srbije Vojislavom Koštunicom.

"Ručak, sa dragim prijateljima“, napisano je u Ilićevoj objavi, koju je potom obrisao sa Tvitera.

Vojislav Koštunica
foto: Twitter

Koštunica je bio jedan od ključnih aktera koji doprineo padu Slobodana Miloševića, budući da ga je pobedio na direktnim izborima za saveznog predsednika 2000. godine. Nakon 2003. godine, u dva navrata obavljao je funkciju premijera Srbije.

Vrhunac pada podrške DSS-u, nekada najvećoj stranci desio se 2014. godine, kada nije prešla cenzus. Zbog toga Koštunica, dugogodišnji predsednik stranke, podnosi ostavku i napušta politički i javni život. Koštunica od tada ne daje izjave za medije u kojima komentariše političku situaciju u zemlji i svetu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.