KOŠTUNICA I SAMARDŽIĆ ŠETALI PO BG PA SELI NA RUČAK! Proveli dan zajedno, a bivši lider DSS-a ovako IZGLEDA! FOTO
Vojislav Koštunica, Foto: Marina Lopicic, Dado Đilas, Zorana Jevtić

ŠETNJA PO LEOM DANU

KOŠTUNICA I SAMARDŽIĆ ŠETALI PO BG PA SELI NA RUČAK! Proveli dan zajedno, a bivši lider DSS-a ovako IZGLEDA! FOTO

Dvojica penzionera uslikani su u laganoj šetnji ulicama Dorćola, a zatim su otišli u obližnju kafanu na ručak

Objavljeno: 13:27h

Od kada je otišao u dobrovoljnu političku penziju, poslednji predsednik SRJ i bivši premijer Srbije Vojislav Koštunica se veoma retko može videti u javnosti. Iako se njegovo ime pominjalo i u ovoj predizbornoj kampanji, Koštunica se tokom nje vešto krio od svih, najčešće provodeći vreme u seoskoj sredini.

Međutim, kada su izbori završeni, Koštunica je došao u Beograd i paparaco Kurira ga je "ulovio" u prijateljskoj šetnji sa njegovim starim saborcem - Slobodanom Samardžićem.

Obojici je Demokratska stranka Srbije obeležila političku karijeru i nema sumnje da je politika, u kojoj je Samardžić ostao akter kroz Državotvorni pokret Srbije, a Koštunica samo kao tihi savetnik pojedinim politilčarima, bila centralna tema i ovog susreta.

00:11

PAPARACO KURIRA: Vojislav Koštunica izašao iz ilegale! EVO S KIM SMO ULOVILI BIVŠEG PREMIJERA U POVERLJIVOM RAZGOVORU!

Dvojica penzionera uslikani su u laganoj šetnji ulicama Dorćola, a zatim su otišli u obližnju kafanu na ručak. Poznato je da Koštunica, iako već godinama van dnevne politike i bez političkih funkcija, održava prilično redovan kontakt sa prijateljima iz politike i nekadašnjim bliskim saradnicima iz DSS.

Poslednji put Koštunicu je pomenuo povratnik u politiku Vladeta Janković, priznavši da je na njegov nagovor prihvatio da bude kandidat Ujedinjene opozicije za gradonačelnika Beograda.

Inače, Koštunica penzionerske dane uglavnom provodi u svojoj vikendici u Belanovici kod Ljiga, gde navodno piše memoare.

1 / 14 Foto: Zorana Jevtić

Posle smrti supruge, on se pre nekoliko godina ponovo oženio.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.