SA 22 DIPLOMIRALA, SA 25 POSTALA DIREKTORKA: Ovo je žena novog ministra Vesića, zaposlena je u SVETU SPORTA
Vanja i Goran, Foto: © ATA Images

BIOGRAFIJA

SA 22 DIPLOMIRALA, SA 25 POSTALA DIREKTORKA: Ovo je žena novog ministra Vesića, zaposlena je u SVETU SPORTA

Vanja je navela i koji je njen životni moto

Objavljeno: 13:54h

Novi ministar u vladi Srbije je Goran Vesić. On već dugi niz godina je u srećnom braku sa suprugom Vanjom Kostić, ali javnost nema priliku često da ih vidi zajedno.

On je ranije ove godine otkrio pojedine detalje iz privatnog života i otkrio na koji način je upoznao suprugu.

- Suprugu sam upoznao na jednom seminaru. Sećam se da sam zapisao njenu adresu i kupio dve karte za pozorište. Poslao sam joj jednu kartu i buket cveća. Ako se ne varam, gledali smo "Hamleta". U svakom slučaju, bilo je "To be or not to be" ("Biti il' ne biti"). Na kraju je ispalo "to be" - ispričao je Vesić.

1 / 4 Foto: Instagram

- Pre nego što sam upoznao suprugu, izlazio sam sa jednom devojkom. Izašli smo najpre u pozorište, pa onda u bioskop... I posle tri-četiri takva izlaska, kaže ona meni: "Kupila sam ti poklon". Uzela mi je jednu šolju sa porukom koja je glasila: "Just do it" ("Uradi to"). Poruka je bila jasna.

Inače, Vanja Kostić veoma je uspešna u svom poslu. Diplomirala je sa 22 godine, a sa 25 postala direktor brokerske kuće.

Trenutno radi kao direktorka marketinga Fudbalskog saveza Srbije, o čemu je svojevremeno i govorila za medije.

Vanja je navela i koji je njen životni moto.

- Svet je onakav kakvim ga ti napraviš. Mislim da nije ni muški, ni ženski, već pripada svima. Uvek znam šta hoću, nikada ne odustanem od onoga što sam zacrtala, govorim ono što mislim. To mi nekada stvara probleme jer se lakše prihvataju osobe koje je moguće staviti u kalupe, koje ne izlaze iz svoje zone komfora i vode 'politiku nerazumevanja' - rekla je ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.