"PAMETAN, LEP, ZGODAN I MLAD"! Žene kažu da je pravi dasa, a sad je ušao u Vladu Srbije i dobio važnu funkciju
Edin Đerlek, Foto: Instagram/Edin Đerlek

da li znate ko je u pitanju?

"PAMETAN, LEP, ZGODAN I MLAD"! Žene kažu da je pravi dasa, a sad je ušao u Vladu Srbije i dobio važnu funkciju

„Sandžački dragulj“, „Divan si“, „Pametan, lep, šta još reći, predobar“, samo su neki od komentara

Objavljeno: 14:09h

Ministarstvo za javna ulaganja, prema ovom predlogu, vodiće Marko Blagojević, dok će ministri bez portfelja biti Novica Tončev, Đorđe Milićević, Edin Đerlek.

Inače, Edin Đerlek, generalni sekretar Stranke pravde i pomirenja, svojim fotografijama je uspeo da pokori društvenu mrežu Instagram. Bilo da kafu pije u Dubaiju ili Novom Pazaru mladi političar pleni gde god da se pojavi, a lajkovi samo pljušte

„Sandžački dragulj“, „Divan si“, „Pametan, lep, šta još reći, predobar“, samo su neki od komentara koji Đerleku pratioci ostavljaju ispod objavljenih fotografija.

Najčešće objavljuje fotografije sa stranačkih sastanaka, ali i one sa brojnih putovanja kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Izgled, ipak nije jedini argument ovog mladog političara. Tako se pre nekoliko dana pohvalio da je stekao još jednu diplomu.

„Završen još jedan fakultet u nizu i odbranjen rad na temu Diplomatija“ - napisao je on, a čestitke su samo pljuštale. Edin Đerlek je i odbornik u Skupštini grada novog Pazara, rođen je 1987. godine i po obrazovanju je diplomirani pravnik.

Početkom februara prisustvovao je potpisivanju koalicionog sporazuma između Srpske napredne stranke i Stranke pravde i pomirenja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.