ČEDIN ADVOKAT OTKRIO NOVE ŠOK DETALJE: Sve zbog jedne STVARI, EVO I O ČEMU JE REČ!
Ilustracija, Foto: Printscreen Instagram

au!

ČEDIN ADVOKAT OTKRIO NOVE ŠOK DETALJE: Sve zbog jedne STVARI, EVO I O ČEMU JE REČ!

Zadržali su ga na trežnjenju do 12 sati jer je popio bromazepam

Objavljeno:

Čedomir Jovanović zadržan je u policijskoj stanici na trežnjenju jer je, kako tvrdi njegov advokat, popio bromazepam za koji je imao recept!

Kako je naveo advokat Aleksandar Šćekić, njegov klijent je testiran na narkotike i alkohol i na tim testovima je bio negativan.

- Zadržali su ga na trežnjenju do 12 sati jer je popio bromazepam za koji ima uredan recept od lekara zbog jakih bolova u leđima. Negativan je na kokain, narkotike, alkohol - rekao je Šćekić za Kurir.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

Jovanović se već nekoliko sati nalazi u policijskoj stanici, navodno je ispričao da se sa suprugom nije ni posvađao, a kamoli potukao, tvrdi izvor Kurira.

Podsetimo, Jovanovića je navodno prijavila tašta da je jutros u porodičnom stanu na Novom Beogradu nasrnuo na suprugu Jelenu. On je otišao u policijsku stanicu, a nešto kasnije je tamo stigla i njegova supruga.

- Jovanović je veoma uznemiren i u stanici je rekao da nije napao suprugu. Navodno, on je ispričao da je ustao, otišao na posao, a da se sa Jelenom pre toga čak nije ni posvađao, već da su imali uobičajenu, svakodnevnu komunikaciju - kaže izvor Kurira:

- Kada je čuo za vest da je prijavljen za nasilje u porodici, mislio je da je po sredi neka šala - dodao je izvor.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.