STIGLI REZULTATI! Jovanovića testirali na DROGU, advokatu nije jasno zašto!
Čedomir Jovanović, Foto: Printscreen, Zorana Jevtić

nove vesti

STIGLI REZULTATI! Jovanovića testirali na DROGU, advokatu nije jasno zašto!

Jovanović je još nalazi u stanici, dok je njegova supruga Jelena Jovanović napustila stanicu

Objavljeno: 16:20h

Političaru Čedomiru Jovanović policija je uradila test na narkotike nakon što ga je danas tašta prijavila za nasilje u porodici

Čedomir Jovanović je oko podneva došao sam u policijsku stanicu na Novom Beogradu da da iskaz, a policijski inspektori su odlučili da ga testiraju na narkotike kako bi utvrdili da li je u trenutku incidenta bio drogiran.

Rezultati su već stigli i utvrđeno je da Čedomir nije koristio nedozvoljene supstance.

- Nije pozitivan na kokain, to mu je rađeno ne znam ni ja što, rekao je Jovanovićev advokat.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Advokat je dodao da je Čedomir negativan na svim testovima i da nije bilo nasilja u porodici i da ga je valjda tašta prijavila.Jovanović je još nalazi u stanici, dok je njegova supruga Jelena Jovanović napustila stanicu.Čeda je potvrdio javno da se pobio sa suprugom, iako je ona oštro demantovala ovu informaciju.

Podsetimo, supruga Čede Jovanović, Jelena Jovanović stigla je u policijsku stanicu na Novom Beogradu danas oko dva sata i 15 minuta.

Okupljeni novinari su je pitali šta se dogodilo i ko je prijavio nasilje u njihovoj porodici, a ona je kratko rekla:

- Ništa se nije desilo! Jesam li ja prebijena? Ne znam odakle ovakva informacija - rekla je Jelena koja je u policiju ušetala u kratkoj crno-beloj haljini i sa cipelama na štikle.

Posle više od sat vremena Jovanovićeva je izašla iz stanice policije, a kako su reporteri zabeležili u trenutku napuštanja zgrade pričala je telefonom dok joj se na licu vidi doza neprijatnosti i nelagode.

Iako je njena majka pozvala policiju i prijavila da su se Čedomir i njegova supruga potukli, Jelena uporno dematuje da se išta desilo. Čeda je i sam potvrdio da je došlo do tuče i da je on kriv za sve, međutim, Jelena je pre odlaska u policiju imala sasvim drugu verziju ovog događaja:

- Najbobičnija sr*nja i gluposti mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri devojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr*nja“ - rekla je ona vidno uznemirena.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.