"STIŽU LOŠE VESTI S KOSOVA, ALBANCI POKUŠAVAJU DA ZAUZMU SEVER KOSOVA": Vučić objavio zabrinjavajuće VESTI!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen Pink

NEMA KRAJA PROVOKACIJAMA

"STIŽU LOŠE VESTI S KOSOVA, ALBANCI POKUŠAVAJU DA ZAUZMU SEVER KOSOVA": Vučić objavio zabrinjavajuće VESTI!

Albanci predvođeni Kurtijem prosto divljaju uz podršku onih koji su im Kosovo predali na tacni... U subotu ćemo imati mnogo važnih objava, najavio je predsednik

Objavljeno:

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas svečanom otvaranju treće fabrike Motherson Group u Srbiji.

Veliki broj Požarevljana već se okupio da sačeka predsednika i njegov je dolazak pozdravio aplauzom.

Predsednik je na samom početku obraćanja građanima saopštio važne vesti:

- Dobijamo dodatne loše vesti s Kosova, Albanci pokušavaju da bukvalno ispod žita i tiho zauzmu i okupiraju sever Kosova uz podršku Kvinte - rekao je predsednik dodavši da je "taj njihov ministar unutrašnjih poslova rekao da u potpunosti kontrolišu jezero Gazivode", što bi značilo kršenje Briselskog sporazuma.

1 / 5 Foto: Printscreen Pink

U subotu ćemo imati mnogo važnih objava

- Albanci predvođeni Kurtijem prosto divljaju uz podršku onih koji su im Kosovo predali na tacni... Želim da vam kažem da je teška zima pred nama i da ćemo u subotu imati mnogo važnih objava - rekao je predsednik.

- Albanci pokušavaju da ispod žita da tiho zauzmu i okupiraju sever Kosova i Metohija, njihov tzv. ministar unutrašnjih poslova da kontrolišu jezero Gazivoda što bi značilo novo kršenje briselskog sporazuma. Ako i zamolite ljude u Briselu, oni vam kažu “da, sve je u redu”, a onda bude i gore. Upozoravam i jedne i druge da to više ne rade. Srpski narod ni nasilje ni kršenje međunarodnog prava neće da toleriše. Što ste se igrali, igrali ste se", poručio je iz Požarevca te dodao da "zima neće biti laka zbog milion problema koji su zadesili svet".

- Trudićemo se da bude što lakša za naše građane, da što manje osetite. U subotu ćemo imati važnih objava, molim vas da svojoj državi pomognete i da razumete težinu svega u čemu se danas nalazimo - dodao je.

Predsednik se potom vratio na novu fabriku u Požarevcu koja će značiti mnogo za povratak ljudi u taj kraj, u Poćarevac i Braničevski okrug.

Najavio je izgradnju mnogo puteva, kako je rekao, ali i bolnice. Zahvalio se na dočeku i okupljenima poručio "Živeo Požarevac" i "Živela Srbija".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.