PAMTITE LI ĐINĐIĆA U POPULARNOM "MILIONERU": Kod Zeke pokazao FASCINANTNO ZNANJE, osvojio OZBILJNE PARE (VIDEO)
Milioner, Foto: Printscreen

HUMANITARNA EMISIJA

PAMTITE LI ĐINĐIĆA U POPULARNOM "MILIONERU": Kod Zeke pokazao FASCINANTNO ZNANJE, osvojio OZBILJNE PARE (VIDEO)

Đinđić je odgovorio tačno na 13 od 15 pitanja

Objavljeno:

Premijer Srbije Zoran Đinđić, koji je ubijen 12. marta 2003. godine, svega nekoliko meseci pre nego što je na njega izvršen atentat takmičio se u tada megapopularnom kvizu "Milioner". On je tom prilikom oborio rekord i osvojio tada impozantnu sumu od 750.000 dinara.

Doktora filozofije gostovao je u specijalnoj emisiji 31. decembra 2002. godine, a iz publike ga je bodrio sin Luka, a od kuće, kako je naveo ćerka Jovana, supruga Ružica i pas Oki.

Sve što je osvojio pokojni premijer je poklonio deci bez roditeljskog staranja na Kosovu i Metohiji. Humanitarni karakter emisije je zapravo i bio razlog što je pokojni premijer učestvovao u njoj.

Đinđić je odgovorio tačno na 13 od 15 pitanja, iskoristio je sve tri vrste pomoći: pola-pola, pozvati prijatelja i pitajte publiku, ali je bez obzira na to pokazao impozantno znanje i sa domaćeg, a i sa stranog terena.

Tako je i pre nego što su mu ponudili odgovore tačno rekao ko je poražen na predsedničkim izborima u SAD 2000. godine.

Pomoć publike je, ipak, morao da zatraži za pitanje koja je takmičarka godinama bila najbolja u mačevanju u Jugoslaviji, a najinteresantnije je bilo kada je kao "pomoć prijatelja" pozvao ćerku Jovanu.

Voditelj kviza bio je Ivan Zeljković, poznatiji kao Zeka Milioner.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.