Boško Obradović će tražiti da "gej parade budu zabranjene u Srbiji u narednih 100 godina"
Boško Obradović, Foto: Emilija Jovanović

OGLASIO SE

Boško Obradović će tražiti da "gej parade budu zabranjene u Srbiji u narednih 100 godina"

Obradović je rekao novinarima da bi na posebnoj sednici novog parlamenta po hitnom postupku trebalo da se nađe odgovor Srbije na rezoluciju EP

Objavljeno:

Srpski pokret Dveri predstavio je danas prve dve skupštinske inicijative koje će pokrenuti nakon konstituisanja novog saziva parlamenta, a koje se odnose na odgovor Srbije na nedavno usvojenu rezoluciju Evropskog parlamenta (EP) i otkazivanje najavljenog Evroprajda, koji će u septembru biti održan u Beogradu.

Lider Dveri Boško Obradović je rekao da će uputiti predlog Vladi Srbije da manifestacija "Evroprajd" bude otkazana, kao i da gej parade u narednih 100 godina budu zabranjene.

1 / 5 Foto: Marko Nikolić

Dodao je da će predložiti poseban zakon o zabrani promocije homoseksualizma maloletnima, kako bi se, kaže, "stalo na put totalitarnoj ideologiji i promociji homoseksualizma koja se nameće kao nešto prirodno i normalno, a nije".

Obradović je rekao novinarima da bi na posebnoj sednici novog parlamenta po hitnom postupku trebalo da se nađe odgovor Srbije na rezoluciju EP, koja nas je "jasno uslovila da moramo priznati lažnu državu Kosovo i uvesti sankcije Rusiji".

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.