BOGOLJUB KARIĆ SE OGLASIO: Vučić, Putin i Tramp za novi svetski poredak! (FOTO)
Foto: Profimedia

sasvim obična misao!

BOGOLJUB KARIĆ SE OGLASIO: Vučić, Putin i Tramp za novi svetski poredak! (FOTO)

Ta dva susreta, sa mojom majkom i ćerkom, sa mojim Danicama, još jednom su me uverila da je istinska, nepobediva snaga Srbije u srpskoj porodici
Objavljeno:

U Sovjetskom Savezu nisam dozvolio da pokleknem, već sam iznova počeo da radim i stvaram. Sada gradim milione kvadrata stambenog i poslovnog prostora. Želim da to činim i u svojoj Srbiji. Da izgradim „Tesla grad”, da zaposlim ljude širom zemlje, stavljajući se na raspolaganje predsedniku vlade koji je mudar i moderan političar. Otvorio nam je kapije Rusije i Kine, Amerike i EU, vodeći računa da očuva regionalnu stabilnost, da ne naseda na provokacije nacionalista koji bi da Balkan vrate unazad.

Prvi put Srbija nije provalija, nego most između Istoka i Zapada! Moćna i preporođena Rusija, predvođena Putinom, i Amerika koja je poklonila poverenje Trampu, sprečiće globalni haos i ratove. Vučićeva politika mira, stabilnosti i ekonomskog rasta idealno se uklapa u novi svetski poredak koji stvaraju Putin i Tramp. Tek se sada vidi koliko je bila mudra politika vojne neutralnosti premijera Vučića, uz istovremeno očuvanje nacionalnog dostojanstva.

foto: Marina Lopičić

Takvoj Srbiji, s podrškom velikih sila, pridružiće se konačno i Zagreb, jer zbog čega Srbija i Hrvatska ne bi postigle istorijsko pomirenje? U Beogradu je uvek postojala dobra volja za to. Ubeđen sam da će pamet da pobedi nacionalizam i tada će se večito „bure baruta” pretvoriti u najveće srpsko-hrvatske žitnice Evrope.

Ovakvoj Srbiji želim da pomognem svojim srcem, iskustvom i kapitalom. Slede nam dobre godine, verujte mi na reč. Gotovo pola veka u poslu me je ipak nečemu naučilo.

(Espreso.co.rs / Politika.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.