SIN MUAMERA ZUKORLIĆA OBJAVIO PRETUŽNU FOTOGRAFIJU SA GROBA: Muftijin mačak i dalje ne odlazi, verno ga čeka (FOTO)
Usame Zukorlić i mačak, Foto: Printscreen Instagram

POTRESNO

SIN MUAMERA ZUKORLIĆA OBJAVIO PRETUŽNU FOTOGRAFIJU SA GROBA: Muftijin mačak i dalje ne odlazi, verno ga čeka (FOTO)

Sin Usame je na Instagramu pokazao i mesto gde je posle ekshumacije sahranjen njegov otac sa, kako je rekao, ostalim velikanima u haremu pazarske Altun Alem džamije

Objavljeno: 12:35h

"Sa velikanom vremena. U haremu historije. Sa rahmetli babom. Vođom", napisao je jutros na svom Instagram nalogu Usame Zukorlić, sin i naslednik političkih ideja pokojnog muftije i narodnog poslanika u Skupštini Srbije Muamera Zukorlića.

1 / 5 Foto: FILIP PLAVČIĆ, Printscreen

Podsetimo, telo pokojnog Zukorlića ekshumirano je prošle nedelje na osnovu laboratorijskih nalaza i sumnji njegovog sina Usamea da mu otac nije umro prirodnom smrću nego da je otrovan.

Prema njegovim rečima u tragovima krvi preminulog muftije ima tragova teškog metala, i sve to stoji i medicinskom izveštaju, kao i da je srčani udar najverovatnije posledica toga.

Sin Usame je na Instagramu pokazao i mesto gde je posle ekshumacije sahranjen njegov otac sa, kako je rekao, ostalim velikanima u haremu pazarske Altun Alem džamije.

- Zahvaljujem se Islamskoj zajednici u Srbiji na čelu sa muftijom Mevludom Dudićem na inicijativi i saglasnosti da se velikan našeg vremena ukopa zajedno sa ostalim velikanima u Haremu Altun Alem džamije - poručio je Usame na svom Instagram profilu.

Mnogi su ovih dana posle ekshumacije i ponovne sahrane na mrežama odali počast i iskazali poštovanje pokojnom Zukorliću a mnogi su se pitali i gde je maleni žuti mačak koji se nije odvajao od muftijinog mezara.

Priča o mačku ganula je mnoga srca jer muftijin ljubimac ni posle smrti nije hteo da se odvoji od svog gospodara nego je i po snegu i po kiši ležao pored njegovog groba gde se potom i razboleo.

Usame je pre otprilike nedelju dana, nešto pre date dozvole za ekshumaciju, posetio očev grob u rodnom selu ali mnogima je tada promakao detalj na fotografiji - žuti mačak koji verno čuva grob svoga gospodara...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.