ZORAN OSTOJIĆ GOST CRVENOG KARTONA Zašto se ruski interes prodaje kao srpski
Foto: Promo

najava

ZORAN OSTOJIĆ GOST CRVENOG KARTONA Zašto se ruski interes prodaje kao srpski

Saznaćete kako komentariše dešavanja u Ukrajini i Putinove postupke, zašto smatra da Rusija ne može dalje da brani interese Kosova i zašto veruje da se odričemo kandidature za EU ako ne uvedemo sankcije Rusiji

Objavljeno: 13:06h

Novinar i političar Zoran Ostojić večerašnji je gost Svetislava Basare u emisiji Crveni karton, koju možete da gledate na Kurir televiziji od 20 časova.

U zanimljivom izlaganju Zoran je govorio o odnosu Rusije i Srbije i događajima koji su uticali na formiranje stavova u našem društvu. Saznaćete kako komentariše dešavanja u Ukrajini i Putinove postupke, zašto smatra da Rusija ne može dalje da brani interese Kosova i zašto veruje da se odričemo kandidature za EU ako ne uvedemo sankcije Rusiji.

Po njegovim rečima, ovde se od 8. sednice Srbima prodaje ruski interes kao srpski, a to sada rade Bećković i Kusturica. Suština raspada Jugoslavije bila je, kako kaže, u tome ko je za, a ko protiv Moskve. On zatim objašnjava da je Ćosić predlagao podelu Kosova, što je ustvari Velika Albanija za koju se zalagala Moskva. Kako kaže, zauzvrat je trebalo da se ruski uticaj usmeri na liniju Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica.

Po njegovim rečima, i Tadić i Nikolić su bili Putinovi predsednički kandidati. Ne propustite novu epizodu emisije Crveni karton! Pričaće se!

(Espreos/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.