STAN NA DEDINJU OD POLA MILIONA EVRA I SKUPA KOLICA: Srpske ministarke su pune kao brod!
Foto: Fonet

ima se može se, ribice lože se

STAN NA DEDINJU OD POLA MILIONA EVRA I SKUPA KOLICA: Srpske ministarke su pune kao brod!

Od stanova na Dedinju, vila u Hrvatskoj do skupih automobila: ovo je imovinska slika Slavice Đukić-Dejanović, Zorane Mihajlović i Ane Brnabić
Objavljeno: 12:04h

Krik.rs već danima objavljuje imovinu ministara, pa su informacije koje su za sada otkrili šokirale javnost. Imovina pojedinih ministara išla je i do 3 miliona evra!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Danas su objavljene imovinske karte tri ministarke: Ane Brnabić, Slavice Đukić Dejanović i Zorane Mihajlović.

foto: AP

Najbogatiji član Vlade Srbije ima imovinu od TRI MILIONA EVRA! Ni ostali ne zaostaju! (FOTO)

Ana Brnabić, ministarka u aktuelnoj Vladi, poseduje stan na Dedinju od skoro pola miliona evra! No, to nije jedina nekretnina koju ima ova političarka, poznata kao prva deklarisana gej članica Vlade.

Brnabić je vlasnica i kuće koja se nalazi na hrvatskom ostrvu Krk.

Ko je riba gej ministarke? Ana smuvala jednu od najlepših manekenki!? (FOTO)

- Kuću su izgradili moji baka i deda 1980. godine. Porodični dogovor je bio da se sva dedina imovina u Hrvatskoj prebaci na moje ime tokom ostavinske rasprave, ali je realno da je cela imovina u Hrvatskoj i dalje porodična - navela je Brnabić.

- Nisam sigurna kolika je vrednost jer brat i ja nismo nikada želeli da je prodamo. Ona za nas ima prvenstveno emotivnu vrednost - kazala je Ana, ali je Krik.rs vrednost ove kuće procenio na 300.000 evra.

Ko je najbogatiji srpski ministar, a ko tvrdi da nema ništa? (FOTO)

S nekretninama koje poseduje njena porodica, ukupna vrednost iznosi preko milion evra. Tu je i kuća u Grockoj, za koju Krik navodi da je nelegalizovana!

Ana vozi Tojotu vrednu 14 hiljada evra, a na firmino ime ima i Fiat od 20 hiljada evra!

Ana Brnabić je na pitanja KRIK-a o svojoj imovini odgovorila pismeno.

- Smatram da je transparentnost jedan od najvažnijih principa u obavljanju javnog posla i godinama unazad se za to zalažem.

Zorana Mihajlović u Vladi Srbije radi besplatno, a profesorsku platu prima od privatnog Univerziteta Megatrend (sadašnji naziv „Džon Nezbit“), i to u iznosu od 199.000 dinara!

Ostaje i dalje nejasno kako je Mihajlovićeva s ovom platom nedavno u Njujorku, samo za nekoliko sati, potrošila 5.200 dolara ili 14 srpskih plata, o čemu je Espreso već pisao.

foto: FoNet

Ima stan na Dedinju u vrednosti od 210.000 evra. Ministarka je četvorosoban stan stekla ugovorom o zajedničkoj izgradnji 1999. godine. Stan do danas nije u potpunosti legalizovan i fali mu upotrebna dozvola! Njena majka ima dva stana u Beogradu, ali i njivu i zemljište.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.