Najbogatiji član Vlade Srbije ima imovinu od TRI MILIONA EVRA! Ni ostali ne zaostaju! (FOTO)
Foto: Fonet, Zorana Jevtić

SVE NA ČISTAC!

Najbogatiji član Vlade Srbije ima imovinu od TRI MILIONA EVRA! Ni ostali ne zaostaju! (FOTO)

Ako ste se nekad pitali šta i koliko imaju, evo odgovora...
Objavljeno:

Mreža za istraživanje kriminala i korupcije - KRIK objavila je bazu podataka o imovini političara... Novi podaci KRIK-a otkrivaju šta poseduju, čime su se bavili i sa kim su poslovali ključni političari. Profili sadrže informacije o stanovima, kućama, automobilima i kompanijama aktuelnih ministara, kao i detalje o tome kako su ih stekli.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Krik.rs je objavio imovinsku kartu Aleksandra Antića, Dušana Vujovića, Vladana Vukosavljevića i Zorana Đorđevića, a kako je najavljeno, nastaviće da objavljuje imovinu i ostalih.

Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike iz SPS-a, poseduje nekretnine u vrednosti od 56.800 evra, a ukupna mesečna primanja mu iznose 89.610 dinara.

foto: Dragan Kadić

Zanimljivo je da je njegova sestra, Ljiljana Zarubica, bila udata za čuvenog narko-bosa Milana Zarubicu, ali je s njim bila i vlasnica kompanije "Varan chemicals" u čijim postrojenjima se proizvodila sirovina za pravljenje sintetička droga.

ZORAN ŽIVKOVIĆ: Status Kosova osim ratom ne možemo da promenimo, a svi znamo kako bi se taj rat završio!

Ministar finansija Dušan Vujović poseduje nekretnine u vrednosti od 2.883.500 evra, a ukupna primanja, prema KRIK-u najbogatijeg ministra, iznose 89.535 dinara. Poseduje dve skupocene kuće u Americi u diplomatskom naselju nadomak Vašingtona, kao i tri stana u zgradi proglašenoj za kulturno dobro u centru Beograda.

Vozi BMW od 30.000 evra!

foto: Fonet

Njegovu imovinu je agencija za nekretnine, koju je KRIK angažovao u istraživanju, procenila na blizu tri miliona evra. Iz priloženog se vidi da je on jedan od najbogatijih ministra u Vladi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.