ANA GROZDANOVIĆ SE OGLASILA NAKON IZBORA: Čestitala Aleksandru Vučiću pobedu i dovela atmosferu do usijanja! VIDEO
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

ponosna

ANA GROZDANOVIĆ SE OGLASILA NAKON IZBORA: Čestitala Aleksandru Vučiću pobedu i dovela atmosferu do usijanja! VIDEO

Zbog toga ćemo zajedno da gradimo bolju Srbiju. I čestitam i svima ostalima koji su ušli u Skupštinu - zaključila je ona.

Objavljeno:

Funkcionerka glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, Ana Grozdanović, čestitala je pobedu Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, osvojivši u prvom krugu 58,65 odsto glasova, pokazali su podaci Republičke izborne komisije (RIK) na osnovu 94,88 odsto obrađenih glasova.

Ana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju predsednika Socijalističke partije Srbije, Ivice Dačića, i predsednika Srbije i tom prilikom Vučiću čestitala na, kako je ponosno istakla, istorijskoj pobedi.

Ana Grozdanović
foto: Instagram

- Čestitam Aleksandru Vučiću na istorijskoj pobedi. Svi socijaliti su podržali predsednika Aleksandra Vučića po nalogu našeg šefa Ivice Dačića - napisala je Ana.

- Svi moramo da stavimo ruku na srce i da priznamo da su to dva najbolje političara u Srbiji. Zbog toga ćemo zajedno da gradimo bolju Srbiju. I čestitam i svima ostalima koji su ušli u Skupštinu - zaključila je ona.

Inače, Grozdanovićeva je sinoć slavila uspeh i sa trubačima u štabu Socijalističke partije Srbije i dovela atmosferu do usijanja. Ona važi za veliku nadu pomenute partije i već sada je pridobila veliki broj simpatija i podrške naroda.

Proslava dobrih rezultata SPS. Prijatelji hvala za podršku koju ste nam dali. Opravdaćemo jer imamo najpametnijeg političara u Srbiji našeg zlatnog Ivicu Dačića. Nadam se da će želja naroda da bude ispunjena a to je da Ivica Dačić bude premijer Srbije. A ta odluka će najbolje pokazati u kom pravcu ide Srbija. Znate da vas ja nikada ne lažem. Želja naroda je pokazana sada čekamo svi da li će narod biti ispoštovan! Jer je narod tokom kampanje pričao želim da Ivica Dačić bude premijer. Hvala našem najboljem šefu Ivici Dačiću i rukovodstvu partije što daju šansu mladim ljudima Srbije. - dodala je Ana Grozdanović.

1 / 5 Foto: Instagram

Bonus video:

14:25

Espreso Interjvu: Ana Grozdanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.