DRŽE SE TRADICIJE! Kod RADIKALA - PEČENJE "SVE U 16" (FOTO)
Posluženje, Foto: Espreso.rs

uživanje za sva čula

DRŽE SE TRADICIJE! Kod RADIKALA - PEČENJE "SVE U 16" (FOTO)

Nema zime kod radikala!

Objavljeno: 21:33h

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj poručio je večeras da očekuje da će narodna volja biti naklonjena radikalima.

- Nadamo se da će nam narod ukazati poverenje, da ćemo na izborima povratiti parlamentarni status i biti zastupljeni u Skupštini - rekao je Šešelj u izbornom štabu radikala.

On je dodao da očekuju da će SRS imati odborničku grupu i u Skupštini grada Beograda, kao i u drugih 13 lokalnih samouprava gde su danas održani lokalni izbori.

Predsednik izbornog staba Đurađ Jaksić ce se obratiti u 8:40h.

Podsećamo, građani Srbije danas su izašli na birališta, da izaberu predsednika Republike, novi saziv parlamenta i lokalnu vlast u 14 samouprava, uključujući i glavni grad. Biračka mesta otvorena su u 7 sati, a zatvaraju u 20 sati, do kada traje izborna tišina, koja je počela u noći između četvrtka i petka, a tokom koje je je zabranjena izborna propaganda, održavanje predizbornih skupova na javnim mestima i objavljivanje procene izbornih rezultata.

Na ukupno 8.255 biračkih mesta, pravo glasa na predsedničkim i parlamentarnim izborima ima 6.501.689 građana Srbije, koji se opredeljivati između 19 izbornih lista i osam kandidata za predsednika.

Uz birališta u Srbiji, u inostranstvu je otvoreno 77 biračkih mesta, u 34 države, na kojima će moći da se izjasni 39.777 državljana Srbije koji su se prijavili za glasanje.

Kao što se dalo očekivati, u štabu radikala se i ovog puta našlo pečenje, sokovi, i sve po "ps".

1 / 4 Foto: Espreso

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.