Dačić poručio Lavrovu: Srbija nikada neće biti članica NATO! (FOTO)
Foto: Fonet

ODLUČAN!

Dačić poručio Lavrovu: Srbija nikada neće biti članica NATO! (FOTO)

Bez Rusije nemoguće je zaštititi naš teritorijalni suverenitet i integritet. Srbija nikada neće biti antiruska država, kao što su neke države postale, kaže šef srpske diplomatije Ivica Dačić
Objavljeno:

Nakon sastanka sa svojim ruskim kolegom Sergejom Lavrovim, on je naveo da se Srbija neće pridružiti sankcijama niti drugim restriktivnim merama prema Rusiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Isto tako, ne želimo da budemo ni članica NATO - rekao je Dačić.

Poseta Sergeja Lavrova Srbiji je još jedan korak u razvoju bratskih odnosa dve zemalje, kazao je ministar spoljinih poslova Ivica Dačić, koji se upravo sastao sa šefom ruske diplomatije.

foto: AP

Lavrov u poseti Beogradu, a od Tome poklon. Pogađate? Orden, naravno! (FOTO)

Dačić je za Lavrova rekao da je jedan od najdražih gostiju u Srbiji, na šta je Lavrov odgovorio da se u Srbiji oseća kao kod kuće i među prijateljima.

Takođe, on je podsetio da se tokom dana sastao sa premijerom i predsednikom Srbije, i dodao da će sa Dačićem razgovarati o bilateralnim pitanjima i međunarodnoj saradnji.

- Cenim naše kontakte koji pomažu i Srbiji i Rusiji - rekao je Lavrov i dodao da ceni lični doprinos Dačića u razvoju međusobnih odnosa dve zemlje.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.