POZNAT IDENTITET SRBINA KOG JE DANAS NAPAO ALBANAC: Ubili mu oca 1999. godine, odlučan u 1 stvari!
Milan Kovačević, Foto: Printscreen/Youtube

NE ŽELI DA ODE!

POZNAT IDENTITET SRBINA KOG JE DANAS NAPAO ALBANAC: Ubili mu oca 1999. godine, odlučan u 1 stvari!

Uprkos tragediji koja ga prati odmalena, kada su mu Albanci ubili oca 1999. dok je čuvao stoku sa komšijom, Milan ne posustaje već želi da se bori za život na svom imanju

Objavljeno:

Mladiću Milanu Kovačeviću iz srpskog sela Banje kod Srbice koga je danas napao Albanac, jedina je želja da nastavi da živi od svog rada na Kosmetu, gde je odlučan da ostane na svom ognjištu. On je to poželeo još pre nekoliko godina kada je predsednik Srbije obišao južnu srpsku pokrajinu.

Tada se ovaj momak sa šajkačom na glavi obratio predsedniku države i zatražio pomoć da poveća stočni fond.

- Dogodine ćemo možda još više zemlje obrađivati. Pošto imam livade, kosim oko tri hektara. Plaćam ljude da mi pokose, treba da idem njima da pomognem pet, šest dana, da bi oni meni tri, četiri dana pomogli - rekao je tada Milan i napomenuo da nije mogao da nastavi studije hemije zbog besparice.

Njegova porodica dobila je dve krave i pet ovaca, donaciju Kancelarije za KiM, građana i kompanija. Pored toga, stigli su i pozivi naših ljudi iz Čikaga, a legle su i pare iz Crne Gore.

Milan je tada u šali rekao da je postao i popularan kod devojaka posle razgovora sa Vučićem.

Uprkos tragediji koja ga prati odmalena, kada su mu Albanci ubili oca 1999. godine dok je čuvao stoku sa komšijom, Milan ne posustaje već želi da se bori za život na svom imanju i za svoju očevinu. Tada je bio mali, ali ističe da ga to nije zaplašilo niti obeshrabrilo u nameri da ostane u rodnom domu, rekao je tada Milan.

I njemu, kao i ostalom srpskom stanovništvu je, kako kažu, potrebno samo malo pomoći i podrške da osnaže svoja gazdinstva kako bi mogli da prehrane porodice.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.