HIRURG OTKRIVA KAKVE POVREDE JE DOBIO RANJENI SREĆKO: Povređeno mu je REBRO i LOPATICA, metak je IZVAĐEN
Srećko Sofronijević, Foto: Printscreen/Facebook

STANJE SRBINA

HIRURG OTKRIVA KAKVE POVREDE JE DOBIO RANJENI SREĆKO: Povređeno mu je REBRO i LOPATICA, metak je IZVAĐEN

Pored Srećka, povređeno je još nekoliko desetina Srba, od dejstva šok bombi i suzavca, a još petoro je zatražilo medicinsku pomoć u KBC Kosovska Mitrovica

Objavljeno:

Srećko Sofronijević iz Zvečana upucan je jutros od strane pripadnika ROSU i on je u teškom stanju primljen u KBC Kosovska Mitrovica.

Pored Srećka, povređeno je još nekoliko desetina Srba, od dejstva šok bombi i suzavca, a još petoro je zatražilo medicinsku pomoć u KBC Kosovska Mitrovica.

Hirurg Zlatan Elek, oglasio se povodom povreda koje je Srećko zadobio.

- Povreda je naneta vatrenim oružjm, ustreljen je u predelu grudnog koša. Povređena mu je lopatica i rebro, spremamo se za operacionu salu kako bi mu izvadili metak. On se nalazi u intezivnoj nezi i u teškom je stanju - rekao je hirurg Zlatan Elek, direktor KBC Kosovska Mitrovica.

Inače, hirurg je ovo rekao pre same operacije Srećka, koji je sada već uspešno operisan i metak mu je izvađen.

Podsetimo, na desetine Srba povređeno je od kojih je jedna osoba životno ugrožena, tokom sukoba sa pripadnicima specijalne kosovske policije na Severu Kosova, saopštio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković i pozvao Kfor i medjunarodnu zajednicu da hitno zaštite Srbe u pokrajini.

(Espreso / Kosovo onlajn)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.