NESTALA DEVOJČICA (13) NA KOSOVU: Policija traga za njom već 7 dana, sumnjaju da je oteo ovaj muškarac (31)
Nestala devojčica i osumnjičeni, Foto: Facebook/Kosovo Police

Policija sprovodi intenzivnu istragu

NESTALA DEVOJČICA (13) NA KOSOVU: Policija traga za njom već 7 dana, sumnjaju da je oteo ovaj muškarac (31)

Policija je saopštila da je "intervjuisano nekoliko ljudi, proverene su neke sumnjive lokacije", ali do sada nisu pronađeni ni žrtva ni osumnjičeni

Objavljeno:

Trinaestogodišnja Egzona Fetaj iz đakovačkog sela Janoš vodi se kao nestala od 23. septembra. Nedelju dana kasnije, policija je građanima uputila zahtev za saradnju, tražeći pomoć pri otkrivanju njene i lokacije.

Za žrtvu, rođenu 2008. godine, veruje se da se nalazi u društvu osumnjičenog Egzona Krasnićija (31) iz sela Trebovci, koji se sumnjiči za otmicu.

"Porodica je 23. septembra u 21 sat u policijskoj stanici u Đakovici prijavila nestanak devojčice. Policija u Đakovici sprovodi intenzivnu istragu kako bi identifikovala lokaciju i pronašla obe osobe, ali s tim u vezi traži pomoć građana za dodatne informacije", navedeno je u saopštenju policije.

Slučaj je prebačen na istragu u Regionalni istražni sektor. Policija je saopštila da je "intervjuisano nekoliko ljudi, proverene su neke sumnjive lokacije", ali do sada nisu pronađeni ni žrtva ni osumnjičeni.

13:27

KUĆA IZ PAKLA U NEGOTINU! Jeziv slučaj POTRESAO JAVNOST: Tragedija u domu za stare ponovo pokrenula LAVINU

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.