PRONAĐENE BOMBE U ZVEČANU! Policija uvidela i da su razbijena vrata
Kosovska policija, Foto: Printscreen

jezivo

PRONAĐENE BOMBE U ZVEČANU! Policija uvidela i da su razbijena vrata

Istraga o tom slučaju je u toku, navodi se u saopštenju koje je potpisao portparol Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović

Objavljeno:

Kosovska policija saopštila je da je danas nešto pre devet časova obaveštena da su na zgradi "Intel" u Zvečanu, gde je inače smešten Opštinski registracioni centar, razbijena vrata, a da su u objektu nađene dve eksplozivne naprave.

Navode da su patrole Policijske stanice Zvečan, istražne i forenzičke jedinice odmah izašle na teren i da je utvrđeno da je na tom objektu razbijeno jedno staklo od izloga, te da je unutar objekta primećena jedna neeksplodirana ručna granata, crne boje, nepoznate marke.

U Kosovskoj policiji naveli su da je protivdiverzioni tim izašao na lice mesta oko 10 časova, a da su posle obavljene kontrole objekta nađene dve eksplozivne naprave, koje su uništene u kontrolisanim uslovima.

Kako je saopšteno, o svemu je obavešten dežurni tužilac koji je okarakterisao krivična dela kao "neovlašćeno vlasništvo ili posedovanje oružja i "izazivanje opste opasnosti", prenosi Kosovo onlajn.

Istraga o tom slučaju je u toku, navodi se u saopštenju koje je potpisao portparol Kosovske policije za region Sever poručnik Branislav Radović.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.