STOLIĆ JEDAN OD TROJICE UHAPŠENIH! Inspektor povezivan sa kriminalnom grupom Velje Nevolje
Velja Nevolja, Foto: Zorana Jevtić

novo

STOLIĆ JEDAN OD TROJICE UHAPŠENIH! Inspektor povezivan sa kriminalnom grupom Velje Nevolje

Kada je oštećeni odbio, oni su mu, kako se sumnja, rekli da ugostiteljski objekat više nije njegov već njihov

Objavljeno:

Inspektor Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Božidar Stolić, koji je povezivan sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka, je jedan od trojice pripadnika bezbednosnih organa uhapšenih zbog pokušaja iznude, prenose domaći mediji.

Vulin je prethodno ocenio da su "zahvaljujući Stoliću", kavački klan i Belivukova kriminalna grupa dobijali informacije iz policije.

Stoliću je 6. avgusta ukinut pritvor zato što Tužilaštvo za organizovani kriminal nije protiv njega podiglo optužnicu, te je oslobodjen "po sili zakona".

MUP je danas saopštio da je policija u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom uhapsila 46-godišnjeg S.K, 35 godina starog suspendovanog policajca B.S. i 50-godišnjeg pripadnika BIA M.K, zbog osnovane sumnje da su pokušali da iznude novac od jednog Požarevljana.

Oni se terete, kako je saopštio MUP, da su od 17. do 22. septembra nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i pretnjama pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu.

Kada je oštećeni odbio, oni su mu, kako se sumnja, rekli da ugostiteljski objekat više nije njegov već njihov.

U saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova navodi je osumnjičenima po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu odredjeno zadržavanje do 48 časova.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.