OSMANI ISPLJUVALA TAČIJA, NEMA DALJE: Tokom pandemije je potrošio 76.000 evra za ručkove i večere! TU NIJE STALA
Printscreen, Foto: Printscreen

kosovo

OSMANI ISPLJUVALA TAČIJA, NEMA DALJE: Tokom pandemije je potrošio 76.000 evra za ručkove i večere! TU NIJE STALA

Pre nekoliko dana, vršilac dužnosti predsednika putem posta na Fejsbuku objavila poređenje troškova koje su napravili ona i bivši predsednik Skupštine Kadri Veselji.

Objavljeno:

Vršilac dužnosti kosovskog predsednika Vjosa Osmani izjavila je da je ona za 11 meseci na mestu predsednika parlamenta potrošila 1.478 evra za službene ručkove i večere, a da je Hašim Tači samo tokom šest meseci i to u pandeniji prošle godine, za za istu svrhu potrošio čak 76.000 evra, prenosi Reporteri.

Osmani je ove komentare iznela upoređujući svoje troškove za ručkove i večere sa troškovima svog prethodnika na mestu predsednika, Hašima Tačija.

- Tači je tokom šest meseci pandemije za zvanične ručkove i večere potrošio 76.000 evra, a ja za 11 meseci, na mestu predsednika parlamenta i predsednika potrošila sam 1.478 evra - rekla je Vjosa Osmani za portal Kaldžo.

Reporteri podseća da je pre nekoliko dana, vršilac dužnosti predsednika putem posta na Fejsbuku objavila poređenje troškova koje su napravili ona i bivši predsednik Skupštine Kadri Veselji.

(Espreso.co.rs/Kosovo-online.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.