TAJNO DORUČKUJU I ŠURUJU: Tači, Haradinaj i Veselji se sastali u prištinskom restoranu!
Portparol stranke Kadrija Veseljija Avni Bitići potvrdio je za Gazetu ekspres da su Tači, Veselji i Haradinaj zajedno doručkovali, Foto: Beta Armenija Zajmi Besevic, AP Michaeld Corder

ŠTA LI MUTE...

TAJNO DORUČKUJU I ŠURUJU: Tači, Haradinaj i Veselji se sastali u prištinskom restoranu!

To je za prištinski Telegrafi rekao izvor upoznat sa situacijom, navodeći da je još dva dana ostalo do odluke suda o podizanju optužnice protiv Tačija i Veseljija

Objavljeno:

PRIŠTINA - Predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači, lider Demokratske partije Kosova Kadri Veselji i lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj sastali su se juče ujutru u jednom prištinskom restoranu gde su razgovarali o nedavnim dešavanjima na KiM i Specijalnom sudu.

To je za prištinski Telegrafi rekao izvor upoznat sa situacijom, navodeći da je još dva dana ostalo do odluke suda o podizanju optužnice protiv Tačija i Veseljija.

Portparol stranke Kadrija Veseljija Avni Bitići potvrdio je za Gazetu ekspres da su Tači, Veselji i Haradinaj zajedno doručkovali, ali da nisu razgovarali o politici niti o temama bitnim za Kosovo i Metohiju. On je rekao i da je sastanak trajao oko sat vremena i da se održao u jednom restoranu u centru grada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.