NAJBOLJI TRETMAN ZA BOLOVE U LEĐIMA: Ne dozvolite da se stanje pogorša i rešite problem bez odlaska kod lekara!
Najbitnije je da kod ovakvih poteškoća i neprijatnosti izaberete proizvode koji će vam zaista pomoći, Foto: Profimedia

PREPORUČUJEMO

NAJBOLJI TRETMAN ZA BOLOVE U LEĐIMA: Ne dozvolite da se stanje pogorša i rešite problem bez odlaska kod lekara!

Nekada je bol fokusiran samo na jednu oblast, ili se širi na ostale delove kičme

Objavljeno: 14:22h

Veliki broj ljudi oseti bolove u leđima, a više od 50 odsto ima bolove koji se ponavljaju. Nekada je bol fokusiran samo na jednu oblast, ili se širi na ostale delove kičme. Smetnje koje se javljaju mogu biti i ozbiljnije kao što su trnjenje, gubitak osećaja dodira, slabost u rukama ili nogama, nesanica...Zbog toga bilo koji simptom da imate ne sme da se ignoriše, kako ne bi došlo do degeneritivnih bolesti međupršljenskih diskova, diskuhernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Najbitnije je da kod ovakvih poteškoća i neprijatnosti izaberete proizvode koji će vam zaista pomoći.

Ukoliko imate bolove u kičmi i otežano se krećete - pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa je sjajan predlog za vas. Elastični pojas je dizajniran da nežno drži torzo korisnika pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u sledećim slučajevima: da uspostavi stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnnom periodu i služi kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Njegova cena je 2.900 rsd, a OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

foto: Promo

Princip SpineMAX L8 pojasa za leđa je da drži fiziološku krivinu kičme u pravilnom položaju. Ovaj pojas redukuje pritisak gornjeg dela tela na lumbalni deo. Oslobađa bol usled oštećenih diskova u lumbalnom delu tela. Pojas sa dodatnom potorom sadrži ploču koja može da se skine, ili da se podesi u dva položaja i prilagodi različitim snagama delovanja na lumbalni deo kičme. OVDE možete kupiti pojas po ceni od 5.900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

foto: Promo

Pojas LD1 pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, dekompresijom (vazduhom) povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjujući pritisak između pršljenova. Pomaže kod relaksiranja mišića i kod bola, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Eliminiše bol u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima. Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 8.500 rsd. Dostava je besplatna.

foto: Promo

LD2 dekompresioni pojas za leđa isto pomaže kod relaksiranja grčeva u mišićima i boli, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Razlika između LD2 i LD1 je ta što je LD2 širi pa i sa prednje strane obuhvata veći deo tela. I uz ovaj pojas dolazi ručna pumpa. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 8.900 rsd. Dostava je besplatna.

foto: Promo

*Celokupan asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.