BOŠKO JE NAJVEĆI SAVEZNIK TAČIJA I HARADINAJA, ON JE PLAĆENIK BRITANSKE SLUŽBE! Đuka žestoko isprozivao Obradovića
Vladimir Đukanović i Boško Obradović, Foto: Dragan Udovičić, Zorana Jevtić

teške reči

BOŠKO JE NAJVEĆI SAVEZNIK TAČIJA I HARADINAJA, ON JE PLAĆENIK BRITANSKE SLUŽBE! Đuka žestoko isprozivao Obradovića

Nakon verbalnog okršaja Boška Obradovića i Vladimira Đukanovića, strasti se ne stišavaju

Objavljeno: 11:49h

Tokom jučerašnje konferencije za novinare lidera Dveri Boška Obradovića u Skupštini Srbije, došlo je do verbalog okršaja sa poslanicima SNS-a Draganom Šormazom i Vladimirom Đukanovićem.

Obradović je, obraćajući se Šormazu, rekao "da je on čovek koji je spreman da uvede Srbiju u NATO, iako nas je, kako je naveo, NATO bombardovao i deca danas zbog toga umiru".

Na Obradovićeve reči nije ostao Đukanović nije ostao nem te mu je rekao:

- Đubre jedno, sram te bilo, bitango jedna, ološu. Agentu, agentu!

Đukanović je na svom Tviter nalogu objavio i video snimak, koji je, kako je naveo, kompletan odgovor "britanskoj devojčici" Bošku Obradoviću.

On je u svom izlagnju naveo da su "poslanci najnormalnije slušali besmisleno izlaganje Boška Obradovića, dok je on počeo da proziva gospodina Šormaza i da ga vređa na najgori način".

- Inače, svako ko konferenciju za štampu drži sa ciljem da napravi incident, da isproziva nekog, kao što ste imali situaciju juče ispred Skupštine. Pazite, on je jadnik ugrožen zato što je neko hteo da prođe kolima. Pa izvinite, ja da sam bio na mestu vozača gospodina Šešelja, isto bih reagovao, aspolutno isto, jer niko nema pravo da vas sprečava da uđete u Skupštinu. To je najgori fašizam. Ali ovde izgleda neki mediji od njega prave žrtvu. A sad ste videli, prvi je počeo da proziva gospodina Šormaza i naravno da sam se umešao da zaštitim svog kolegu, jer ovo je jedan banditizam kako neko zloupotrebljava Skupštinu. Pazite, on je našao nekog da proziva za reakciju oko Kosova i Metohije, on prvi koji odavde iz Skupštine bi terao tuđu decu da ratuju, on nekoga proziva. Što sam nije negde otišao? - pita se Đukanović.

On je dalje naveo da "Boško Obradović danima unazad radi na projektu da se kriminalizuje sever Kosova i Metohije, te dodao da Obradović proziva jedine ljude koji tamo mogu nekako da spreme ljude za odbranu Kosova i Metohije".

- I sve to u saradnji sa Britanskom službom, koja ga inače ovde plaća i koja mu sve ovo govori da radi, i koja radi i sa Tačijem i Haradinajem. On je najveći saveznik Tačija i Haradinaja, ako možemo da kažemo, i ceo taj savez za Kosovo koji su formirali, pošto su Metohiju izbrisali. Prema tome, videli ste da namerno dolazi na svaku skupštinsku sednicu da izazove incident. I ja možda jesam preterano reagovao, ali svaki put ću tako reagovati. Kao što sam juče zaštitio naše koleginice, baš od njega, i prebledeo je kad sam mu rekao u lice šta sam imao da mu kažem, i to nigde nije smeo da spomene na Tviteru, a svaki put ću tako reagovati, jer od jednog nasilnika koji tuče žene, koji maltretira ljude, koji ovde dolazi da pravi haos u Skupštini, čije kolege poslanici navodno bojkotuju Skupštinu Srbije, ali ne bojkotuju skupštinske šnicle u parlamentu. E, znate, od njih ćemo se uvek na valjan način zaštiti i uvek ćemo naravno ovako reagovati, jer takvima zaista ne želimo da dozvolimo da bilo koga ovde maltretiraju - zaključio je Đukanović.

Da li će se ovaj verbalni sukob nastaviti i da li će Obradović ponovo uzvratiti na Đukanovićeve reči, ostaje da se vidi.

BONUS VIDEO: JUTKA IZAŠAO IZ SUDNICE: Okupljeni skandiraju Pravda za Mariju, a drugi uz aplauz viču Jutka!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.