PREDSEDNIK VUČIĆ O SAOPŠTENJU RADOIČIĆA: "Ako je neko mislio da beži - neće"
Aleksandar Vučić, Foto: screenshot Video Plus

tenzije na kosovu

PREDSEDNIK VUČIĆ O SAOPŠTENJU RADOIČIĆA: "Ako je neko mislio da beži - neće"

Aleksandar Vučić se oglasio o saopštenju Milana Radoičića

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u svom obraćanju javnosti da nije stigao zbog obaveza da pročita pismo Milana Radoičića koje je danas u njegovo ime pročitao advokat Goran Petronijević.

Predsednik Vučić istakao je tom prilikom da je to pitanje za tužioca i za druge državne organe.

- Ako je neko mislio da će da beži - neće! Znam sigurno da policija mora na osnovu medijskih izveštaja da prikupi informacije - istakao je predsednik Vučić.

Na novinarsku konstataciju da je Radoičić rekao da Beograd nije umešan u dešavanja u selu Banjska, predsednik Vučić je rekao: Ne, nego smo mi idioti koji bi ugrozili svoju poziciju".

- Ne interesuje me šta bilo ko na svetu misli o tome. Mi imamo dokaze da je najmanje jedno, a moguće dva lica bukvalno hladnokrvo likvidirani, kada nisu bili likvidirani u borbi, nego samo ranjeni, bili su u životi i predali se, a onda su sa male udaljenosti likvidirani. Nisam želeo da se saglasim da je to bila bilo kakva perfektna profesionalno urađena akcija - zaljučio je predsednik Vučić o događajima u Banjskoj.

Bonus video:

02:16

KOSOVO SU 1999. HTELI DA OKUPIRAJU DA BI BILO ODSKOČNA DASKA ZA POHOD NA RUSIJU! Kastratović: Možemo očekivati nove provokacije

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.