"VRATITE NAM TRENERA" SE ORI SEVERNOM MITROVICOM: Mirna protestna šetnja zbog hapšenja Miluna Milenkovića (FOTO)
Protestna šetnja, Foto: Kurir

STANJE NA KOSOVU

"VRATITE NAM TRENERA" SE ORI SEVERNOM MITROVICOM: Mirna protestna šetnja zbog hapšenja Miluna Milenkovića (FOTO)

Planirano je da šetnja za Luneta ide rutom do njegove kuće, u blizini Tehničke škole

Objavljeno:

U Кosovskoj Mitrovici u toku je masovna mirna protestna šetnja zbog brutalnog i neosnovanog hapšenja Miluna Milenkovića Luneta od strane kosovske policije.

Na čelu povorke su deca Kik boks kluba “Кosovska Mitrovica” kojem je Lune pripadao i godinama trenirao generacije uspešnih sportista. U povorci su i brojni građani, sportisti, njegovi prijatelji... Mališani i omladinci koje je trenirao obučeni su u sportske komplete kik boks kluba, a sa sobom nose trofeje i medalje koje su s njim i klubom osvajali želeći da I na taj način pokažu da Lune nema nikakav krivični dosije već najviša odličja i pehare kao vrhunski sportista.

1 / 4 Foto: Kurir

Oni su skandirali “Vratite nam trenera” i poslali mu snažan aplauz za sve što je za njih učinio. Na skup podrške za Luneta pozvao je Sportski savez Кosova i Metohije, a odazvali su mu se brojni sugrađani koji su oko 13.30 sati počeli da se okupljaju ispred spomenika Caru Lazaru u centru Кosovske Mitrovice.

Planirano je da šetnja za Luneta ide rutom do njegove kuće, u blizini Tehničke škole.

- Lune je zadužio sve nas, zadužio je naš grad i našu zemlju. Najmanje što možemo je da pružimo podršku Lunetu! U 13.30 okupljanje, a onda ulicom Lole Ribara idemo do raskrsnice kod Tehničke škole da gromoglasnim aplauzom pružimo podršku Lunetu i njegovoj porodici i tu se šetnja završava. Nisi sam, treneru! – stoji u pozivu Sportskog saveza КiM.

Bonus video:

00:23

Mirna protestna šetnja u Severnoj Mitrovici

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.