VOJSKA SRBIJE RASPOREĐUJE SE DUŽ ADMINISTRATIVNE LINIJE: Ministar Vučević o stanju na Kosovu
Miloš Vučević, Foto: Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelni

stanje na kosovu

VOJSKA SRBIJE RASPOREĐUJE SE DUŽ ADMINISTRATIVNE LINIJE: Ministar Vučević o stanju na Kosovu

Zbog okršaja Srba i pripadnika takozvane kosovske policije u petak ispred zgrada opština Zvečan, Leposavić i Zubin Potok oglasile su se sirene za uzbunu

Objavljeno:

Novi predsednik Srpske napredne stranke i ministar odbrane Miloš Vučević izjavio je tokom svog prvog obraćanja kao novog šefa stranke da je u toku raspoređivanje jedinica Vojske Srbije duž administrativne linije.

Da podsetimo, zbog okršaja Srba i pripadnika takozvane kosovske policije u petak ispred zgrada opština Zvečan, Leposavić i Zubin Potok oglasile su se sirene za uzbunu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je potpisao naredbu o podizanju borbene gotovosti Vojske Srbije na najviši nivo.

"U toku je raspoređivanje jedinica Vojske Srbije duž administrativne linije, i očekujem da će u narednim satima biti na položajima. Ne igraju nam se nikakve ratne igre, ali crvene linije Srbije se znaju. Raspoređivanje jedinca je upravo u toku, u skladu sa aktuelnom situacijom, i ostaće na položajima do daljnjeg. Vojska je raspoređena zbog terorističkog akta od strane Prištine", izjavio je Miloš Vučević.

Bonus video:

00:46

KiM pucnjava

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.