PREBIJENU BAKU ŽIVOT NIJE MAZIO: Igubila je dvoje dece, unuka iznela detalje "KRV JOJ JE IŠLA IZ OČIJU"
Baka Božana, Foto: Printscreen

bruka

PREBIJENU BAKU ŽIVOT NIJE MAZIO: Igubila je dvoje dece, unuka iznela detalje "KRV JOJ JE IŠLA IZ OČIJU"

Policija traga da nađe bilo šta da saznamo ko je počinio ovo gnusno delo

Objavljeno:

Srpska starica Božana R. (84), koja je brutalno pretučena u svojoj kući u severnoj Кosovskoj Mitrovici u noći između četvrtka i petka, žrtva je najbednijih nasilnika i kriminalaca, ali i atmosfere nasilja koju Priština stvara proteklih nedelja, saopšteno je danas iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Za Telegraf.rs Tanja Ilić, unuka krvnički pretučene bake otkriva u kakvom je baka sada stanju i šta kažu lekari, pod čijim je konstantnim nadzorom.

- Ona je u šoku, ali svi je nazivaju junjakinom, jer je nakon svega uspela da se izbori i ostane stabilna. Svega se seća, i uvek kada počne da priča, krenu joj suze. Inače, ona je na intenzivnoj nezi, za nekoliko dana će biti prebačena na odeljenje. Oko nje su lekari, 24/7 motre na nju. Masnice su joj sada požutele, povlače se polako. Odradili su joj kompletan pregled, nema preloma, pritisak joj je dobar, kao i šećer za divno čudo. Mučno mi je da je pogledam, jer mi je žao, i zenice joj ne vidim od otoka. Oni su nju toliko tukli, da je njoj krv izlazila iz očiju - kaže unuka.

Ovu hrabru baku život nije mazio. Naime, izgubila je dvoje dece, ali je opet ostala jaka zbog porodice.

- Baka je stalno uz nas, ona je ostala tamo a mi smo došli zbog školovanja u Beograd. Hteli smo i nju da dovedemo, ali nije želela. Tamo hoće da bude i mi smo saglasni sa njenom odlukom - priča mlada devojka.

Nakon incidenta, u kuću niko više nije ušao

- Policija traga da nađe bilo šta da saznamo ko je počinio ovo gnusno delo. Da budem sikrena, ja ni ne smem da uđem u kuću, plašim se. Znam da je sve ostavljeno kako je i bilo nakon incidenta, sve je razbacano - kaže unuka za naš portal, i dodaje da ovo nije prvi slučaj, ali da se nada da se neće ponoviti.

Kako je više puta naglasila, u mestu gde njena baka živi, nije bilo takvih slučajeva, dok je na jugu to "normalno stanje". Ističe da se nada brzom oporavku bake, i da će policija uspeti da otkrije počinioce, kako bi bili kažnjeni za ovo zlodelo koje su učinili nemoćnoj starici.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.