MAĐARSKI PRIPADNIK KFORA PREMINUO U PRIŠTINI: Evo šta se tačno dogodilo
Ilustracija, Foto: EPA/DJORDJE SAVIC

smrt

MAĐARSKI PRIPADNIK KFORA PREMINUO U PRIŠTINI: Evo šta se tačno dogodilo

Kako se navodi u saopštenju, Kajari je u ime svih vojnika Kfor izrazio saučešće porodici i prijateljima preminulog vojnika

Objavljeno:

Komandant Kfora gerenal-major Ferenc Kajari saopštio da je juče preminuo pripadnik te misije u Prištini i izrazio saučešće njegovoj porodici, prijateljima i celom mađarskom kontingentu raspoređenom na Kosovu.

"Teška srca saopštavamo da je vojni pripadnik misije Kfor, koju predvodi NATO, preminuo prirodnom smrću juče u Prištini. Obaveštavanje najbližih rođaka je trenutno u toku", rekao je Kajari.

Kako se navodi u saopštenju, Kajari je u ime svih vojnika Kfor izrazio saučešće porodici i prijateljima preminulog vojnika.

"Moje srce je sa porodicom i prijateljima preminulog vojnika i sa celim mađarskim kontingentom koji je raspoređen na Kosovu. NATO oplakuje gubitak vojnika, a mi smo tu da podržimo njegove najmilije i prijatelje. Njegovi kolege vojnici, mornari i avijatičari nastavljaju svoju hrabru misiju pod mandatom UN", rekao je Kajari.

Bonus video:

03:09

MILETIĆ O POSTIGNUTIM DOGOVORIMA IZMEĐU BEOGRADA I PRIŠTINE Svako ko misli da može da preskoči Srbiju kao plitak potok, vara se

(Espreso/Kosovo Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.