UKINUT PRITVOR OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA!
Ubistvo Olivera Ivanovića, Foto: ZORAN ŠAPONJIĆ, BETA

NERAZJAŠNJENO

UKINUT PRITVOR OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO OLIVERA IVANOVIĆA!

Za učešće u organizovanoj kriminalnoj grupi koja se dovodi u vezu sa ubistvom Ivanovića sem njih trojice optužena je i Silvana Arsović i Rade Basara

Objavljeno:

Ttrojici optuženih za umešanost u ubistvo lidera GI SDP Olivera Ivanovića Marko Rošić, Nedeljko Spasojević i Rade Basara danas na pušteni iz pritvora nakon 3,5 godine.

U nedostatku dokaza, sud u Pristini nakon 3,5 godine pustio je Rošića, Spasojevića i Basaru pritvorske jedinice i omogućio im da se u nastavku procesa brane iz kućnog pritvora.

Za učešće u organizovanoj kriminalnoj grupi koja se dovodi u vezu sa ubistvom Ivanovića sem njih trojice optužena je i Silvana Arsović i Rade Basara, dok se Dragiša Marković i Žarko Jovanović terete se za zloupotrebu službenog položaja.

1 / 5 Foto: Pritnscreen

Četiri godine posle ubistva Olivera Ivanovića, jednog od lidera kosovskih Srba, konačna istina o ovom zločinu ništa nije bliža nego prethodnih - možda je i dalja.

Tog 16. januara 2018. godine, nešto posle osam sati ujutru, Ivanović je u Kosovskoj Mitrovici pogođen sa pet metaka u leđa - u bolnici je podlegao povredama.

Od tada je prošlo mnogo vremena, a direktni počinioci i nalogodavci i dalje nisu poznati.

Espreso/Novosti


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.