BABA (75) DILOVALA DROGU U KRNJAČI: Policija pronašla HEROIN i veću sumu novca, uhapšeni i kupci! (FOTO)
Zaplenjena roba, Foto: MUP

AU

BABA (75) DILOVALA DROGU U KRNJAČI: Policija pronašla HEROIN i veću sumu novca, uhapšeni i kupci! (FOTO)

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega su, uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu

Objavljeno:

Policajci u Beogradu uhapsili su J. D. (1947) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i Lj. K. (1963) i R. K. (1962) koji se terete da su učinili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je u Ulici Pančevaki put, u Krnjači, pretresom kuće, pomoćnih prostorija i dvorišta osumnjičene J. D., kod koje su nađene i tri kesice ove opojne droge, zaplenila ukupno oko 120 grama heroina, kao i vagicu za precizno merenje, 168.000 dinara i 1.175 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje droge.

Zaplenjena roba
Zaplenjena robafoto: MUP

Kod osumnjičenih Lj. K. i R. K., koji su zatečeni u njenom stanu, pronađene su dve kesice sa manjom količinom heroina koje su, kako se sumnja, prethodno kupili od osumnjičene J. D.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega su, uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu.

Podsetimo, službenici carine u Prištini otkrili su prošlog meseca 83,5 kilograma heroina na prelazu Đeneral Janković sa Severnom Makedonijom. Policija je uhapsila sedam osoba, prenose mediji na albanskom.

Heroin
foto: MUP

Droga je otkrivena na carinskom terminalu na prelazu Đeneral Janković, sakrivena u rasvetnoj opremi u kamionskoj prikolici. Bila je upakovana u 160 paketa.

Službenici Osnovnog tužilaštva u Uroševcu saopštili su da je u ovom slučaju uhapšeno sedam osoba, dok se za dvojicom traga.

- Pronašli smo količinu koja dostiže otprilike 83,5 kilograma. Policijski istražitelji su potom preduzeli akcije na terenu u saradnji sa glavnim tužiocem i nastavili smo racije u Prištini i Peći. Za sada je sedam osoba zadržano u pritvoru do 48 sati, a za dve osobe se traga - rekao je direktor Jedinice za borbu protiv narkotika Rešat Murselji.

Bonus video:

00:20

Sudar automobila i tramvaja kod Sajma

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.