ODREĐEN PRITVOR JASMINI IZ LAZAREVCA: Ubila muža na spavanju, pa pokušala sebi da prereže vrat!
Jasmina S. i njen muž kog je ubila, Foto: Kurir

porodična tragedija u lazarevcu

ODREĐEN PRITVOR JASMINI IZ LAZAREVCA: Ubila muža na spavanju, pa pokušala sebi da prereže vrat!

Pritvor je određen kako Jasmina S. ne bi ponovila delo i zbog uznemirenja javnosti

Objavljeno: 10:30h

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu, na predlog Viseg javnog Tuzilastva odredio je pritvor do 30 dana Jasmini S (44) iz Lazarevca zbog sumnje da je ubila svog supruga Sinišu (42) u porodičnom stanu.

Pritvor je određen kako Jasmina S. ne bi ponovila delo i zbog uznemirenja javnosti.

Osumnjicena je bila u bolnici pod policijskom zastitom od 28. februara zbog povreda koje je nozem sama sebi nanela, u pokušaju da se ubije.

Zamenik VJT u Beogradu sacekala je da se osumnjicena za tesko ubistvo zdravstveno oporavi i izađe iz bolnice, kako bi u skladu sa zakonom bio nastavljen postupak.

Njihovo troje dece od pet, sedam i osam godina brzim reagovanjem lazarevačkog Centra za socijalni rad već je smešteno u hraniteljsku porodicu u Koceljevi. Svom sinu iz prvog braka, koji ima 21 godinu, Jasmina, koja je pokušala samoubistvo, prerezavši sebi vrat, ostavila je oproštajno pismo s porukom da brine o svima i da im bude staratelj...

- Sine, ti si punoletan i najstariji među mojom decom. Ja odlazim, a ti brini o svima. Molim te, budi im staratelj - ovo je pisalo u oproštajnom pismu koje je ostavila Jasmina, a namenila je punoletnom detetu.

Bonus video:

00:20

Sudar automobila i tramvaja kod Sajma

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.