KSENIJA I FILIP PRE KOBNE NOĆI DOŽIVELI VELIKU TRAGEDIJU: Nakon 11 godina odmotalo se klupko SMRTI I JEZE!
Foto: jutjub/printscreen/xeniamemorial

užas

KSENIJA I FILIP PRE KOBNE NOĆI DOŽIVELI VELIKU TRAGEDIJU: Nakon 11 godina odmotalo se klupko SMRTI I JEZE!

Naime, jedan od žitelja naselja Barajevo prisetio se saobraćajne nesreće koju su Ksenija i Filip doživeli krajem januara 2010. godine

Objavljeno:

Iako je njihova veza bila turbulentna, praćena brojnim svađama i raskidima, malo ko pamti da se neposredno pred stravičan zločin dogodila jedna neverovatna stvar prilikom koje su Pajčinova i Kapisoda jedva ostali živi.

Naime, jedan od žitelja naselja Barajevo prisetio se saobraćajne nesreće koju su Ksenija i Filip doživeli krajem januara 2010. godine, dva meseca pred tragičan zločin, kada su se automobilom kojim je Filip upravljao udarili u trafo-stanicu nedaleko od sela Lisovići, gde Ksenija ima vikendicu u koju su pošli.

Ksenija Pajcin
foto: Youtube

"Bilo je hladno i klizavo, oni su se automobilom zakucali u trafostanicu. Nakon toga odveženi su u bolnicu gde im je ukazana pomoć. Pričalo se da su se sporečkali tokom vožnje i da je zato došlo do nesreće, što je bila jasna naznaka da nešto nije u redu. Nakon dva meseca kao grom je odjeknula vest da je Filip ubio Kseniju, a zatim i sebe", naveo je stariji gospodin koji je želeo da ostane anoniman.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.