DARKO ŠARIĆ NEGIRA KRIVICU: Traži od suda da se izjasni o OVOME!
Darko Šarić, Foto: Nemanja Nikolić

suđenje

DARKO ŠARIĆ NEGIRA KRIVICU: Traži od suda da se izjasni o OVOME!

On se poslednja dva meseca nalazi u kućnom pritvoru, nakon što je odlučeno da više nema razloga da i dalje boravi u klasičnom pritvoru

Objavljeno:

Darko Šarić kratko je rekao da osrtaje pri odbrani koju iznosi već dugi niz godina, da nije kriv i da nije izvršio nijedno delo koje mu se stavlja na teret.

Šarić je od suda zatražio da se izjasni da li su pojedini dokazi, koji se nalaze u spisima predmeta, pribavljeni na zakonit ili na nezakonit način, što tvrdi odbrana.

Krivicu negira i optuženi Željko Vujanović koji je sa Šarićem, kao i Goranom Skovićem, koji je u bekstvu, označen kao organizator kriminalne grupe.

Podsetimo, pred veće Apelacionog suda Šarić je prvi put došao od kuće. On se poslednja dva meseca nalazi u kućnom pritvoru, nakon što je odlučeno da više nema razloga da i dalje boravi u klasičnom pritvoru.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Krajem decembra prošle godine, sudije Apelacionog suda su donele ovakvu odluku, nakon što je održana javna sednica, na kojoj su se razmatrale žalbe uložene na prvostepenu presudu Specijalnog suda kojom je Pljevljak osuđen na 15 godina zatvora kao organizator kriminalne grupe čiji su pripadnici, kako se tvrdi, trgovali narkoticima iz Južne Amerike.

Bonus video:

00:27

DARKO ŠARIĆ STIGAO U SPECIJALNI SUD, OVAKO SADA IZGLEDA

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.