OVO JE MOTIV UBISTVA NA PETLOVOM BRDU? Policija traži počinioce, nosili su maske kao Belivukovi Principi!
Ubijeni Aleksandar Tatalović, Foto: Printscreen

NOVA SAZNANJA

OVO JE MOTIV UBISTVA NA PETLOVOM BRDU? Policija traži počinioce, nosili su maske kao Belivukovi Principi!

Aleksandar Tatalović biće sahranjen danas na groblju Orlovača

Objavljeno:

Aleksandra Tatalovića (21) na Petlovom brdu su u sredu uveče zbog devojke A. S. (19) brutalno pretukla i ubila petorica huligana, koja su nosila navijačke šalove i maske sa likom Gavrila Principa.

Kako je istraga utvrdila, bivši dečko A. S. nije mogao da podnese to što se ona zabavlja sa Aleksandrom, pa je odlučio da mu sa prijateljima napravi sačekušu kako bi ga baš pred njom napali.

Prema rečima izvora iz istrage, policija traga za osumnjičenim napadačima i oni bi uskoro trebalo da budu otkriveni i uhapšeni.

Nosili maske sa Principom

- Nakon ubistva inspektori su razgovarali sa Aleksandrovom devojkom A. S. (19) i drugom U. R. (20), koji su bili sa Tatalovićem u trenutku krvavog napada u parku u blizini gimnazije "Patrijarh Pavle". Oni su rekli da su napadači bili maskirani kapuljačama koje su prekrivale celo lice, ali sa prorezima. Preko kapuljače, sa prednje strane, bio je odštampan lik Gavrila Principa - rekao je sagovornik.

Iako se u početku spekulisalo da je Aleksandar bio slučajna meta tih huligana, ipak je na osnovu rekonstrukcije napada utvrđeno da je reč o planiranoj sačekuši.

- Policija je došla do saznanja da je mladić napadnut zbog ljubomore. Naime, Aleksandrova devojka A. S. se ranije zabavljala sa jednim navijačem, ali ta veza nije dugo potrajala. U međuvremenu, ona je počela da se viđa sa Tatalovićem, što njen bivši dečko nikako nije mogao da prihvati. Zbog toga je on pozvao svoje prijatelje, sa kojima je u sredu uveče u parku u Ulici jedanaeste krajiške divizije u blizini gimnazije "Patrijarh Pavle" zaskočio Aleksandra Tatalovića. Huligani su nesrećnog mladića naočigled A. S. i njegovog druga U. R. prvo brutalno pretukli, a onda izboli nožem - rekao je izvor iz istrage.

Uskoro hapšenje

Nakon ovih saznanja policija je suzila broj osumnjičenih i usmerila istragu, pa se u narednom periodu očekuje da Aleksandrovi napadači budu pohapšeni.

- Ponovo je obavljen razgovor sa svedocima ubistva i pregledano je mnoštvo snimaka sigurnosnih kamera. Postoje određeni pomaci u istrazi. Ne mogu da kažem više detalja, ali mogu reći da bi uskoro trebalo očekivati da ovaj slučaj bude rešen - istakao je sagovornik, dobro upoznat sa slučajem.

Inače, petorica huligana koja su ubila Tatalovića imala su maske sa likom Gavrila Principa, kakve nose i pripadnici Partizanove navijačke grupe "Principi" Veljka Belivuka! On je, podsetimo, pod plaštom navijačke grupe "Principi" organizovao opasnu koljačku bandu koja je funkcionisala praktično kao ispostava zloglasnog crnogorskog "kavačkog klana" u Srbiji. Belivuk, Marko Miljković i još 28 osoba uhapšeni su 4. februara 2021. i otad su u pritvoru.

Veljko Belivuk, Zdravko Radojević
foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

Sahrana na Orlovači

Aleksandar Tatalović biće sahranjen danas na groblju Orlovača. Jedan od rođaka ove porodice je rekao da su Aleksandrovi roditelji slomljeni bolom za njihovim sinom i da nemaju snage da govore za medije. Podsetimo, ova porodica je pre petnaestak godina doživeli veliku tragediju, kada im je u saobraćajnoj nesreći poginuo sin koji je u tom momentu šetao sa svojim dekom.

Bonus video:

00:53

Požar uoči derbija: Planuo krov restorana kod Marakane!

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.