ALEKSANDROV UBICA IMAO MASKU GAVRILA PRINCIPA: Za njim raspisana poternica, ne zna se MOTIV!
Aleksandar Tatalović, Foto: Printscreen

PREVELIKA TUGA

ALEKSANDROV UBICA IMAO MASKU GAVRILA PRINCIPA: Za njim raspisana poternica, ne zna se MOTIV!

Očevici su ispričali da je Aleksandru naneo ubodne rane u predelu grudnog koša velikim nožem, najverovatnije kuhinjskim

Objavljeno:

Policija i dalje istražuje motiv napada na Aleksandra Tatalovića, koji se dogodio u sredu oko 23 časa u ulici 11. krajiške divizije, kada su ga petorica napadača zaskočila iz zasede i nasmrt izbola, a za jednim od njih je raspisana potraga na osnovu opisa koji su dali svedoci.

Sa Aleksandrom su u trenutku napada bili njegova devojka A. S. (19) i drug U. R. (20), koji su dali iskaze u policiji. Upravo se na osnovu njihovih svedočenja saznalo kako je izgledao napad i koliko je njih učestvovalo u brutalnom ubistvu.

Maska sa likom Principa

Prema njihovom opisu, jedan od muškaraca je mršav i visok oko 170 centimetara. Bio je obučen u crnu garderobu, a preko lica je imao masku sa likom Gavrila Principa.

1 / 7 Foto: KURIR.RS/J.M.

Očevici su ispričali da je Aleksandru naneo ubodne rane u predelu grudnog koša velikim nožem, najverovatnije kuhinjskim.

Prema svedočenju, mladića je ubadao najmanje jedan od njih i to je trajalo sve dok krvav nije pao na beton, kada napadači pobegli s lica mesta niz ulicu 11. krajiške divizije.

Mladić, koji je od posledica ranjavanja izdahnuo u Urgentnom centru iste večeri, biće sahranjen u ponedeljak 28. februara na groblju Orlovača.

Motiv nepoznat

U prvi mah su se pojavile informacije da su ga napali navijači, što do sada nije isključeno, ali ni potvrđeno. Aleksandar nema dosije u policiji, a prema onome što se zna nije bio aktivan u navijačkom sveti niti je bio pripadnik neke grupe, pa se zato, kako "Blic" saznaje, motiv ne traži u tom pravcu.

"Ko bi njega ubio?"

Porodica ubijenog je nema od bola i nije smogla snage da govori za medije.

Ovo nije prva tragedija Tatalovića, koji su pre dvadesetak godina uzgubili starijeg sina, Aleksandrovog brata.

- Njega je udario automobil kada se kao dete igrao na ulici kod dede u Blacu, istrčao je na put i tako je stradao. Majka se još od te smrti nije oporavila - rekla je komšinica.

O Aleksandru komšije u kraju gde njegovi roditelji žive imaju samo lepe reči, kao i o njegovoj pordici. Da je imao problema sa navijačim ili sa bilo kim, nisu čuli, niti njega iko poznaje kao problematičnog mladića, ispričali su.

Istakli su da je u životu imao veliku strast - motore.

- Stalno je nešto oko njih radio, vozio se, to mu je najveća ljubav od malena - kažu.

Prema priči komšija, imao je i radionicu ili prodavnicu delova za motore na Petlovom Brdu, pa se neki naglas pitaju da li su neki dugovi oko toga mogli da dovedu do tragedije. Sa druge strane, kako je jedna komšinica navela, u kraju se mogu čuti i glasine da je obračun oko devojke zavšren smrću.

Ni za jednu od glasina za sada nema potvrda, a ne iskljuluje se ni mogućnost da se Aleksandar te noći našao u pogrešne vreme na pogrešnom mesto i da je bio slučajna žrtva ili pak da je ubijen greškom.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.