RODITELJI NASTRADALOG ALEKSANDRA POTPUNO SLOMLJENI! Doživeli još jednu nesreću pored ove
Policija, Foto: RINA

tuga

RODITELJI NASTRADALOG ALEKSANDRA POTPUNO SLOMLJENI! Doživeli još jednu nesreću pored ove

Da tragedija bude još veća, porodica nastradalog momka izgubila je starijeg sina u strašnoj tragediji

Objavljeno:

Užas u Beogradu. U naselju Labudovo brdo u sredu uveče ubijen je Aleksandar T. (21). Njega je napala grupa maskiranih, kako se pretpostavlja, navijača, koja ga je prvo brutalno pretukla, a zatim ga je i jedan od njih ubadao nožem po čitavom telu.

Pretpostavlja se da je fatalan bio ubod u srce. Nesrećni mladić napadnut je dok je šetao u društvu devojke Andree S. i druga.

Policija intenzivno traga za napadačima, a veruje se da je ovo bio unapred isplanirana „akcija” – prava „sačekuša”.

– Po dolasku Hitne pomoći mladić nije davao znake života. U bolnicu je primljen u besvesnom stanju, a lekari su uspeli da mu uspostave rad srca samo nakratko – otkriva izvor Objektiva.

BRAT MU POGINUO U NESREĆI

Da tragedija bude još veća, porodica nastradalog momka izgubila je starijeg sina u strašnoj tragediji.

– Oni su iz rodom sa juga Srbije, iz Blaca. Pre dvadesetak godina poginuo je Aleksandrov stariji brat. On je šetao sa dedom kada se otrgao iz njegovih ruku i krenuo da pretrčava ulicu. Tada je na njega naleteo automobil, udario ga i odbacio 50 metara, a dečak je poginuo na licu mesta – navodi jedan od rođaka porodice nastradalog.

On nam otkriva i da su se Aleksandrovi roditelji jedva oporavili od te tragedije. – Podstrek su im bili Aca i najmlađa ćerkica. Кako će ovo preživeti, ja ne znam. Majka mu radi u sudu, a otac vozi taksi. Ovo je velika tragedija – kaže sagovornik Objektiva.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.