BRUTALNO PRETUČEN MLADIĆ U VRNJAČKOJ BANJI: Kamenom ga udarali po glavi i SNIMALI SVE!
Ilustracija, Foto: RINA

SRAMNO

BRUTALNO PRETUČEN MLADIĆ U VRNJAČKOJ BANJI: Kamenom ga udarali po glavi i SNIMALI SVE!

Zbog teških povreda mladić A.A. (29) prvo je prebačen u bolnicu u Kraljevu, pa je završio u Urgentnom centru u Kragujevcu

Objavljeno:

Brutalno prebijanje mladića dogodilo se u subotu oko jedan sat posle ponoći ispred lokala u Vrnjačkoj Banji. U njoj je teško povređen mladić A.A. Kako piše Nova, grupa mladića ga je izvela iz kafea i prebila. Prevezen je u Klinički centar u Kragujevcu i u kritičnom je stanju.

- Dečko je izašao da proslavi rođendan sa dvojicom drugova. Onda ga jedan mladić iz grupe koja je tu došla poziva da izađe ispred kafića. Kada je izašao, grupa u kojoj je bilo najmanje njih sedmorica, toliko su ga prebili da su mu smrskali glavu. Kamenom su ga udarali dok je ležao na podu i čak snimali i slikali ceo događaj - priča izvor iz Vrnjačke Banje.

Zbog teških povreda mladić A.A. (29) prvo je prebačen u bolnicu u Kraljevu, pa je završio u Urgentnom centru u Kragujevcu. Trenutno je priključen na aparate, i životno je ugrožen.

- Cela javnost je uznemirena u Vrnjačkoj Banji, jer mladić M.Z. (21) koji je izazvao incident poznat je policiji i već je ranije hapšen. Uvek za dela nasilja. I nikada nije osuđen. Drugo, grupa mladih ga prati, jer misle da su sa njim zastićeni i oni. Javnost je već duže vreme uznemirena u Vrnjačkoj Banji i niko ništa ne preduzima - objašnjava ovaj izvor.

Bonus video:

00:06

Bačena bomba na Karaburmi

(Espreso/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.