DVA VOZAČA ISKLJUČENA IZ SAOBRAĆAJA U BEOGRADU: Jedan BMW-om leteo brzinom od 196 kilometara na čas
Ilustracija, Foto: MUP

užas

DVA VOZAČA ISKLJUČENA IZ SAOBRAĆAJA U BEOGRADU: Jedan BMW-om leteo brzinom od 196 kilometara na čas

Protiv oba vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Uprave saobraćajne policije, isključili su iz saobraćaja dva vozača koja su upravljala automobilima brzinom većom od dozvoljene.

Policija je noćas oko 1.20 časova na auto-putu Beograd-Šid na teritoriji Novog Beograda zaustavila automobil marke „BMV“ kojim je tridesetjednogodišnjakinja upravljala brzinom od 196 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

1 / 11 Foto: MUP

Daljom kontrolom utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i deca starosti 4 i 6 godina.

Tri sata kasnije, iz saobraćaja je isključen i dvadesetdvogodišnjak koji je na auto-putu Beograd-Šid na teritoriji Novog Beograda upravljao „BMV-om“ brzinom od 138,7 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Vozač se prilikom isključenja sa auto-puta nije zaustavio na znak STOP. Daljom kontrolom utvrđeno je da je upravljao automobilom sa probnom vozačkom dozvolom u vreme kad mu to nije dozvoljeno, a droga testom i da je pozitivan na kanabis.

Protiv oba vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.