"NISI DETE, VELIKA SI, UŽIVAĆEŠ": Evo kako je PROFESOR predator iz Varvarina vrebao "PLEN", GNUSNO! (FOTO)
Poruke, Foto: Printscreen/TV Pink

strašno

"NISI DETE, VELIKA SI, UŽIVAĆEŠ": Evo kako je PROFESOR predator iz Varvarina vrebao "PLEN", GNUSNO! (FOTO)

Predatori na desetine takvih poruka šalju svakoga dana na društvenim mrežama

Objavljeno:

Gnusne poruke, fotografije polnog organa, ubeđivanja da se vide i stupe u odnose - to su poruke jednog profesora iz Varvarina koje je slao devojčici (12).

Ko ste Vi? Šta želite od mene? - pitala je devojčica.

Želim tebe. Ja sam profesor iz Varvarina, radio sam u školi. Zaljubljen sam u tebe. Voleo bih da se vidimo, imam vikendicu - napisao je on.

Plašim se, mnogo se plašim - odgovorila je devojčica.

Ne treba da se bojiš. Nežan sam, uživaćeš sigurno. Ti se nikada nisi ljubila? - pitao je.

Nisam to nikada radila, ja sam dete - napisala je devojčica.

1 / 5 Foto: Printscreen/TV Pink

Uživo nikada nisi videla golog muškarca? - nastavio je.

Ja imam samo 12 godina, dete sam - poručila je devojčica.

Nisi ti dete, velika si, sad je pravo vreme da probaš - napisao je on.

Predatori na desetine takvih poruka šalju svakoga dana na društvenim mrežama. U pitanju su isključivo muškarci koji prvi pišu devojčicama. Na taj način, ova lica naiđu i na lažne profile devojčica mlađih od 14 godina iza kojih stoje volonteri organizacije "Stop pedofiliji".

Takim osoboma ne smeta što devojčice imaju uglavnom oko 12 godina, a Dragana Miljanić iz organizacije "Stop pedofiliji" kaže za Pink-ov "Nacionalni dnevnik" da je cilj pedofila da ucenjuju decu.

- Uvek je njihov cilj da navuku dete, maloletnu osobu, da pošalje neku fotografiju, da bi mogli da ucenjuju tu osobu, da joj prete, da će to poslati roditeljima, drugarima iz škole... Čak se ne vidi lice, samo patike i farmerke na nekoj slici, ja sam za sat vremena dobila toliko poruka tih muškaraca. Većina je u prve dve, tri rečenice, pokušavala da ostvari neku vrstu komunikacije viđanja, uprkos tome što sam ja iza tog profila pisala da imam 12 godina. Problem je u tome što postoji i veliki broj predatora koji se javljaju sa lažnih profila dece gde je naravno mnogo lakše da ostvare komunikaciju sa nekim ko je njihovih godina - govori Miljanić.

Organizacija "Stop pedofiliji" sve slučajeve javno objavljuje, ali tek kada o svemu obaveste policiju.

Osim na društvenim mrežama, pedofili decu vrebaju i u školskim igralištima, parkovima, posmatraju ih i traže način da im priđu, pa je apel na roditelje da otvorne četvoro očiju i prijave ukoliko bilo šta primete, dok ne bude kasno!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.