PEDOFIL UCENJIVAO DEVOJČICE PREKO INSTAGRAMA! Pretio im objavljivanjem njihovih eksplicitnih fotografija i snimaka
Policija, Foto: Youtube printscreen

STRAŠNO

PEDOFIL UCENJIVAO DEVOJČICE PREKO INSTAGRAMA! Pretio im objavljivanjem njihovih eksplicitnih fotografija i snimaka

Ova osoba je pod pretnjom javnog objavljivanja fotografija i video-snimaka maloletne žrtve ucenjivalo, odnosno prinuđavalo da prave dodatne snimke

Objavljeno:

Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) pretresli su stan osobe iz Zenice koja je osumnjičena za iskorištavanje deteta ili maloletnika radi pornografije i tom prilikom pronašli tragove izvršenja ovog krivičnog dela.

Osumnjičeni je u prethodnom periodu, posredstvom društvene mreže Instagram, uspostavljalo kontakt sa maloletnim osobama ženskog pola sa područja BiH uzrasta od 12 do 14 godina i od njih pribavljalo seksualno eksplicitne fotografije i video-snimke, saopšteno je iz FUP-a, piše Srpskainfo.

Ova osoba je pod pretnjom javnog objavljivanja fotografija i video-snimaka maloletne žrtve ucenjivalo, odnosno prinuđavalo da prave dodatne snimke seksualno eksplicitnog sadržaja i šalju mu ih.

Policija je privremeno oduzela informatičku opremu, a pronađeni su tragovi izvršenja navedenog krivičnog dela, o čemu će u narednom periodu biti sačinjen izveštaj, te potom dostavljen Kantonalnom tužilaštvu Zenica, koje je nadziralo pretres.

(Espreso/Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.