OVO SU MAJKA I SIN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U LESKOVCU! Ona izgleda brutalno, a on je glumio krimosa po internetu
Ilustracija, Foto: Društvene mreže, Aleksandra Čolić

jezivo

OVO SU MAJKA I SIN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U LESKOVCU! Ona izgleda brutalno, a on je glumio krimosa po internetu

Preduzetnica takođe, voli i silikone pa je tako uradila usne

Objavljeno:

Uhapšena preduzetnica Biljana Z. (48) iz Leskovca, koja je zajedno sa sinom L. K. (21) i njegovim drugom A. Đ. (26) na smrt pretukla sugrađanina Miodraga Bojota (50) zbog navodnog zelenaškog duga koji ima prema njoj, je zapravo veoma atraktivna i vatrena crnka.

Podsetimo, sumnja se da su se žrtva i troje osumnjičenih u utorak uveče našli na pumpi u centru Leskovca, te da su prvo sedeli u kafiću unutar objekta, posle čega su izašli napolje. Izbila je svađa među njima navodno zbog duga koji je Miodrag uzeo od preduzetnice i njenog sina.

Ubisvo u Leskovcu
foto: Društvene mreže

Inače, uhapšeni mladići imaju kriminalni dosije.

- Preduzetnica je poznata u gradu po druženju sa žestokim momcima. Voli taj stil života, a i njen sin je zagazio u pogrešnom smeru. Naime, on je i na društvenim mrežama često kačio fotografije pištolja, kako nosi kajle oko vrata, a i veliki je fan filma "Rane" - objašnjava sagovornik i dodaje:

- Preduzetnica takođe, voli i silikone pa je tako uradila usne, a priča se da je stavili i silikone u grudi. Uvek je napucana i našminkana. Dobro se drži i izgleda sigurno deset godina mlađe.

Ubisvo u Leskovcu
foto: Društvene mreže

Prema rečima našeg sagovornika, pretuzetnicin sin je još kao maloletnik bio krivično gonjen, kao i drugi uhapšeni mladić.

- Priča se da je ubijeni Miodrag uzeo pare na kamatu. Navodno, on se kockao, a nije imao primanja, živeo je od majčine penzije. Zbog toga je upao u taj problem. Da li je lično uzeo pare od Biljane i njenog sina ili od nekog njihovog, ne zna se. Sve su to zasad samo priče - kaže izvor.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.