MAJKA, SIN I MLADIĆ OSUMNJIČENI SU ZA UBISTVO NA PUMPI: Određeno im zadržavanje od 48 sati kao i krivične prijave
Ilustracija, Foto: RINA

STRAŠNO

MAJKA, SIN I MLADIĆ OSUMNJIČENI SU ZA UBISTVO NA PUMPI: Određeno im zadržavanje od 48 sati kao i krivične prijave

Oni su navodno, posle burne svađe sa nastradalim, krenuli i u fizički obračun

Objavljeno:

Leskovčanka B.Z.(48), njen sin L.K.(21) kao i A.Đ(25), takođe iz Leskovca, uhapšeni su, brzom i efikasnom akcijom policije, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu.

Policijska uprava u Leskovcu je saopštila da se sumnja da su njih troje, ispred bezinske pumpe u centru grada, nakon kraće verbalne rasprave, više puta rukama i nogama udarali u glavi i telo pedesetjednogodišnjeg muškarca, nakon čega je on pao na beton i preminuo.

Osumnjičenima je, po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama, u ovom mučkom napadu koji se dogodio juče u večernjim časovima stradao je Miodrag B. iz Leskovca. On se do nedavno bavio taksiranjem, a prema rečima poznanika nije im poznato da je bio „problematičan“ niti da je bio povezan sa takvim osobama.

Motivi napada na nesrećnog čoveka nisu poznati. On je pronađen bez znakova života, kraj svog automobila, na platou benzinske stanice nakon svađe sa osumnjičenima koja je počela u kafiću ovog objekta.

Oni su navodno, posle burne svađe sa nastradalim, krenuli i u fizički obračun sa Miodragom u jednom automobilu, a potom i na pločniku benzinske pumpe.

Nezvanično se saznaje i to da su na krvavom licu umrlog čoveka bile vidljive ozbiljne povrede, a šta je uzrok njegove smrti pokazaće obdukcija čiji se rezultati očekuju u toku dana.

Miodrag je poslednjih godina živeo sam u nezaavršenoj kući u leskovačkom Ohridskom naselju. Nije poznato kako je zarađivao za život, ali se spekuliše da je bio sklon kocki. Navodno je imao i srčanih problema, a komšije ga opisuju kao skromnog, tihog i mirnog čoveka.

Sa druge strane za dvojicu napadača se priča da su se i ranije ponašali bahato, a navodno su zbog toga poznati i organima gonjenja, dok se osumnjičena žena bavila preduzetništvom.

Bonus video:

00:14

Džoniće vraćaju u pritvor

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.