MILENA RADULOVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA POSLE UVREDA KOJE JE ALEKSIĆ IZNEO PRED SUD: Evo šta NIJE očekivala
Milena Radulović, Foto: Nebojša Babić

Slučaj mike aleksića

MILENA RADULOVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA POSLE UVREDA KOJE JE ALEKSIĆ IZNEO PRED SUD: Evo šta NIJE očekivala

Kako kaže, nije imala drugi izbor osim da progovori o svemu što je prošla sa Mikom Aleksićem u njegovoj školi glume

Objavljeno:

Milena Radulović je, gostujući na televiziji, napomenula da je na dan ročišta imala predpremijeru predstave „Alisa u zemlji strahova” u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

„Igram glavnu ulogu u toj predstavi i koncentrisala sam se na taj važan momenat u mom životu. Da nije bilo tako verovatno bih mislila ceo o tome šta se dešava u sudu. Mediji su detaljno preneli šta je Aleksić govorio i to je dobro za ceo proces jer više neće biti interpretacija od strane advokata. Kada mi, devojke dođemo na red da govorimo u i to će biti dostupno svima. Ako nekome do sada nije bilo jasno o čemu se radi, javnost suđenja će otkloniti sve dileme šta se zapravo dogodilo kod bilo koga”, rekla je Radulović.

Glumica Milena Radulović od reditelja i vlasnika škole glume Mike Aleksića, optuženog za silovanje i seksualno zlostavljanje polaznica njegove škole, nikada nije očekivala pokajanje ili priznanje, ali je očekivala sve ružne rečenice koje je izneo u svojoj odbrani na ročištu održanom 2. februara.

Kako kaže, nije imala drugi izbor osim da progovori o svemu što je prošla sa Mikom Aleksićem u njegovoj školi glume.

„Nisam smatrala da tu prijavu treba anonimno da potpišem. Bio je to trenutak u kojem sam želela da stanem iza svojih reči. Drago mi je što se od tog trenutka događa ogromna promena u našem društvu o čemu svedoči pažnja medija. Toj temi je posvećen ozbiljan prostor, ne samo kroz slučaj „Petnica” već i kroz dokumentarac ”Ona se budi” koja je moja prijateljica Mia Bjelogrlić uradila”, kaže Radulović.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Ona dodaje da se taj dokumentarac bavi različitim temama u kojima se većina žena može pronaći.

„Imamo i prestave u beogradskim pozorištima koje se bave sličnim temama. Tema položaja žena u 2022. godini nije izašla iz fokusa javnosti što moju odluku, čini smislenom”, kazala je Radulović i dodala da je društvo generalo jedva dočekalo i bilo spremno da otvori tako bolne teme.

Prema njenim rečima, ona je bila spremna da cela priča prođe senzacionalistički, ali sada sa uživanjem posmatra kako se sve odigrava i drago joj je što se pokazalo da je naše društvo spremno da se menja.

Miroslav Mika Aleksić reditelj i vlasnik škole glume „Stvar srca”, 2. februara je prvi put javno izneo odbranu u Višem sudu u Beogradu i skoro četiri sata iznosio uvrede na račun oštećenih devojaka, a u jednom trenutku je rekao da ovo nije „afera Aleksić, već afera Radulović”. Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Aleksića za krivična dela silovanja i nedozvoljene polne radnje počinjena nad sedam devojaka, koje su pohađale njegovu školu glume. Prva je policiji Aleksića prijavila glumica Milena Radulović, posle čega je isto učinila i njena koleginica Iva Ilinčić, kao i drude devojke.

(Espreso/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.