NE PRIZNAJE IZVRŠENJE DELA: Poznato kako se branila Anđela koja je izazvala nesreću u kojoj su POGINULE 2 DRUGARICE
Preminula u nesreći, Foto: Facebook

STRAŠNO

NE PRIZNAJE IZVRŠENJE DELA: Poznato kako se branila Anđela koja je izazvala nesreću u kojoj su POGINULE 2 DRUGARICE

Nesreća se dogodila kod Vladičinog Hana, kada je oko 4 ujutru u subotu, zbog velike brzine i leda, auto u kome su bile 4 devojke , sleteo u Južnu Moravu

Objavljeno: 15:55h

Anđela S., koja je bila za volanom automobila, koji je sleteo u Južnu Moravu kada su poginule dve devojke u subotu, iznela je svoju odbranu u Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

- Ne priznaje izvršenje dela, ne seća se svih klučnih detalja - prenosi Blic.

VJT je predložilo pritvor u trajanju od 30 dana, a saslušanje je trajalo tri sata.

Kako je potvrđeno iz VJT, druga preživela devojka iz automobila koji je sleteo u reku, Kristina M. biće saslušana prvo od strane Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu.

1 / 2 Foto: Facebook

Ona je juče popodne otpuštena iz bolnice, a prema najavama trebalo bi, pored OJT i Više tužilaštvo da uzme izjavu od nje.

Rezultati obdukcije za Katarinu Petković, koja je u utorak nađena u reci, nisu još poznati. Ona će danas biti sahranjena u rodnom Predejanu.

Anđela Milovanović, koja je nastradala, sahranjena je u utorak, takođe u Predejanu.

Nesreća se dogodila kod Vladičinog Hana, kada je oko 4 ujutru u subotu, zbog velike brzine i leda, auto u kome su bile 4 devojke , sleteo u Južnu Moravu.

Anđeli S. iz Predejana preti kazna u visini od 2 do 12 godina zatvora, prenosi Blic.

Njoj se na teret stavlja da je umišljajno učinila krivično delo, jer je upravljala vozilom sa probnom vozačkom dozvolom u vremenu kada istom nije smela da upravlja, pod uticajem alkohola, kao i da je upravljala vozilom neprilagođenom brzinom osobinama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti i atmosferskim prilikama.

Imajući u vidu da je nastupila smrt dva lica dok je jedna osoba lakše povređena , osumnjičenoj Anđeli S. za ovo krivično delo preti kazna zatvora od 2 do 12 godina.

Više javno tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Vranju predložilo određivanje pritvora do 30 dana. Očekuje se odluka sudije za prethodni postupak.

Bonus video:

00:24

Neverovatna bahatost i sramota u strogom centru Čačka: Mladići ubacili petardu u podzemni kontejner, vatra buknula i potpuno izgoreo a u opasnosti bili i okolni objekti

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.