UPRAVO SE OGLASILA POLICIJA POVODOM PRIVOĐENJA DEVOJKE KOJA JE BILA ZA VOLANOM KOBNOG JUTRA!
Ilustracija, Foto: Facebook

tuga

UPRAVO SE OGLASILA POLICIJA POVODOM PRIVOĐENJA DEVOJKE KOJA JE BILA ZA VOLANOM KOBNOG JUTRA!

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužilaštvu tokom sutrašnjeg dana

Objavljeno: 15:08h

Policijska uprava Vranje oglasila se nakon zadržavanja Anđele S. koja je vozila automobil koji se sa mosta survao u Južnu Moravu, kada su smrtno stradale Anđela M. i Katarina P.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vladičinom Hanu uhapsili su A. S. (2001) sa područja Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, kažu iz policije.

- Sumnja se da je ona, 29. januara ove godine, u ranim jutarnjim satima, na području Vladičinog Hana, upravljajući automobilom marke „golf“, u kome su bile tri putnice, probila zaštitnu metalnu ogradu na mostu i sletela u Južnu Moravu. Dve putnice u automobilu, starosti 21 i 22 godine, izgubile su život, dok su A. S. i jedna dvadesetogodišnjakinja zadobile lake telesne povrede - stoji u policijskom saopštenju.

1 / 3 Foto: Facebook

Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena tužilaštvu tokom sutrašnjeg dana.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.