PRONAĐENO TELO KATARINE IZ PREDEJANA: Devojka stradala u saobraćajnoj nesreći kod Vladičinog Hana
Pronađeno telo Katarine Petković, Foto: Printscreen/facebook

tragičan kraj potrage

PRONAĐENO TELO KATARINE IZ PREDEJANA: Devojka stradala u saobraćajnoj nesreći kod Vladičinog Hana

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 4 ujutru u subotu, u automobilu su bile četiri devojke starosti od 20 do 22 godine, sve iz Predejana

Objavljeno:

Ronioci su pronašli telo Katarine P. koja je nestala nakon strašne saobraćajne nesreće kod Vladičinog Hana, potvrđeno je "Novostima" u istražnim organima.

Njeno telo pronađeno je u blizini mesta gde je nađeno i telo Anđele M.

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila oko četiri sata u noći između subote i nedelje kada je "golf" kojim je upravljala A. S. sleteo sa kolovoza u Južnu Moravu kod mesta Džep u blizini Vladičinog Hana.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 4 ujutru u subotu, u automobilu su bile četiri devojke starosti od 20 do 22 godine, sve iz Predejana.

Uzrok nesreće je neprilagođena brzina

Danijela Trajković, viši javni tužilac, kaže da povređene devojke još uvek nisu saslušane jer im se prati zdravstveno stanje.

- Devojke su na posmatranju i još uvek nismo uzeli izjave. Saobraćajni veštak je odradio veštačenje. Prema preliminarnim rezultatima, uzrok nesreće je neprilagođena brzina uslovima i stanju puta, odnosno prebrza vožnja. Preliminarni rezultati kažu da se vozilo kretalo brzinom od oko 100 kilometara na čas, što je prebrza vožnja za te uslove. Obdukcija devojke koja je nastradala biće urađena u ponedeljak, jer je za tad zakazan dolazak ekipe iz Zavoda za sudsku medicinu u Nišu - navodi Trajkovićeva.

U subotu ujutru na području Vladičinog Hana padao je sneg pa se pretpostavlja i da je kolovoz bio klizav. Prema podacima sa uviđaja auto je zakačio desetak zaštitnih stubova na ogradi pre nego što je probio bankinu i ogradu i sleteo u reku.

Kako sada stvari stoje, devojka koja je vozila auto, ući će u krivični postupak. Prema nezvaničnim informacijama, imala je 0,3 promila alkohola u krvi.

Bonus video:

00:44

NESREĆA NA PUTU MILOŠ VELIKI KOD TAKOVA: Sudarili se auto i grtalica, olupao branik i haubu o raonik

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.